Hétvégi programok

Szombat: adásunkat 7-kor a Hétről hétre c. publicisztikai magazinnal indítjuk. A tartalomból: Megkérdezzük Berényi József külügyi államtitkártól, hogy a hétvégi EU-csúcs milyen jelentőséggel bír a csatlakozó országok szempontjából.

Szombat: adásunkat 7-kor a Hétről hétre c. publicisztikai magazinnal indítjuk. A tartalomból: Megkérdezzük Berényi József külügyi államtitkártól, hogy a hétvégi EU-csúcs milyen jelentőséggel bír a csatlakozó országok szempontjából. Nőtt-e az esélye az alkotmányos szerződés elfogadásának azután, hogy Madridban a baloldal került a kormányra? Ellátogatunk egy könyvbemutatóra, majd a jubiláló kassai Csengettyű kórus vezetője mesél terveikről. Fél 12-kor a Délidőben Miklósi Péter a színházi világnap kapcsán Tóth Tiborral, a komáromi Jókai Színház igazgatójával beszélget. A Téka c. irodalmi műsorban Cselényi László nyilatkozik a most megjelent Bábi-kötetről. Fél kettőkor a Keresd a nőt! vendége a somorjai Németh Gabriella, az idei Miss Universe közönségdíjasa. Dr. Szemereiné Nagy Melindával, a Magyar Feng Shui Egyesület elnökével beszélgetünk. 15 órakor a Kultúra világában Puhl Antal Ybl-díjas szobrászt pozsonyi kiállításáról, Bán András esztétát pedig a mai fotográfia művészi útkereséséről kérdezzük. A 16 órai hírek után Köszöntő, majd Napzárta.

Vasárnap hírekkel és sportöszszefoglalóval indul műsorunk 7 órakor. A 8 órai hírek után baptista műsorral jelentkezik a Világosság. A 10 órai hírek után Gyerekzsúr. 11 órakor kezdődő ifjúsági műsorunk témája a továbbtanulás. 13 órakor a közép-európai nemzetiségi stúdiók magazinja, a Térerő jelentkezik. A 14 órai hírek után Kaleidoszkóp: Vásáry István turkológus profeszszortól megtudhatják, hogy a Szózatot ketten is lefordították török nyelvre; kiruccanást teszünk a világűrbe, ahol a csillagászok egy új égitestet fedeztek fel; a komáromi Németh Tamás kalauzolásával ellátogatunk egy házi rádiómúzeumba. 15 órakor Kaland az élet c. műsorunkban a 70 éves Maxon Edit szobrászművésszel beszélgetünk. 15.30-kor néprajzi összeállításunkban Cselényi József lőkösházi juhászt mutatjuk be. Közvetítésünk a Köszöntő és a Napzárta után 18 órakor ér véget. (B. E.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?