Hétvégi programok

Szombat reggel 7 órától fél 12-ig a Hétről hétre című zenés, publicisztikai magazinunkat hallhatják, Polák László szerkesztésében. 11 óra 30 perckor jelentkezik a Délidő, Miklósi Péter társalgóműsora, amelynek vendége ezúttal Bordás Sándor pszichológus, egyetemi docens.

Szombat reggel 7 órától fél 12-ig a Hétről hétre című zenés, publicisztikai magazinunkat hallhatják, Polák László szerkesztésében. 11 óra 30 perckor jelentkezik a Délidő, Miklósi Péter társalgóműsora, amelynek vendége ezúttal Bordás Sándor pszichológus, egyetemi docens. Téka című irodalmi magazinunkat 13 órától hallhatják. A műsor egyebek között megemlékezik a 100 éve született Dávid Terézről, szó lesz benne a fiatal írók alkotótáboráról, valamint a Szőrös Kő című irodalmi, művészeti lapról. 13 óra 30 perctől régebbi műsorainkból válogatunk a Tallózóban. A Slágerhullám 14 óra 5 perckor jelentkezik, elfeledett és feledhetetlen slágerekkel és sztárokkal. 15 órakor új és régebbi vidám jelenetekkel, villámtréfákkal jelentkezik augusztus első szombatján kabaréműsorunk, a Lazítani. A 16 órai híreket a Köszöntő követi, majd nyelvi vétségeinkről lesz szó 1 percben. 17.30-tól összefoglaljuk a nap eseményeit a Napzártában.

Vasárnap reggel 7 órakor hírekkel, jegyzettel indul a műsor. 8 óra 5 perckor A Világosság református félórájában Blanárné Pituk Gabriella kisgéresi lelkipásztor a lámpás példázata kapcsán szól a hallgatókhoz, majd beszámolunk a Kisgéresen első alkalommal megtartott egyházi napközis táborról. 8 óra 35 perckor jelentkezik zenés fejtörőnk, az Aki tudja írja meg! 9 óra 10 perckor indul a Randevú, Csenger Ferenccel. A műsorban meghallgathatjátok a Favágó fia című történetet, és ellátogatunk az alsóbodoki gyermektáborba, valamint a nádszegi Nádfesztre. Közben az eddigi nyarak legnagyobb slágerei forognak. 13 órakor a Térerő Műhely mellékletével ezúttal a kolozsvári szerkesztőség jelentkezik, a műsor témája: egy erdélyi fiatalember egyiptomi kalandja, amelyet idegenvezetőként élt meg. 14 órakor hírek, majd a Kaleidoszkópot közvetítjük, melyben a madarakról és a természetvédelem fontosságáról lesz szó. Összeállításunkban a 10. köbölkúti ornitológiai tábor résztvevői mondják el, miért foglalkoznak a madarak gyűrűzésével, és miért áldozzák szabadidejüket a természet megfigyelésére és védelmére. A 15 órakor jelentkező Nevelők fórumában a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége által szervezett komáromi és dunaszerdahelyi nyári egyetemről hangzik el összeállítás. Hazai tájakon című néprajzi műsorunkban 15 óra 30 perctől a 93 éves tardoskeddi Balog Antallal az aratási és cséplési munkákra emlékezünk. Ezt követően a Köszöntő és a Napzárta után 18 órakor fejeződik be közvetítésünk. (Nyit.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?