HETI7

Bob Geldof kénytelen volt lemondani két olaszországi koncertjét az érdeklődés hiánya miatt – a ’85-ös Live Aid és a tavalyi Live8 főszervezőjének első fellépésére mindössze negyvenöt belépőjegyet adtak el, és a másik helyszín is kongott volna az ürességtől.

Bob Geldof kénytelen volt lemondani két olaszországi koncertjét az érdeklődés hiánya miatt – a ’85-ös Live Aid és a tavalyi Live8 főszervezőjének első fellépésére mindössze negyvenöt belépőjegyet adtak el, és a másik helyszín is kongott volna az ürességtől.

Robbie Williams szeptember 4-én jelenteti meg az új stúdióalbumát beharangozó Rudebox című dalát – a korongról egyelőre csak azt tudni, hogy William Orbit és a Pet Shop Boys is közreműködik a munkálataiban.

Visszatér Badly Drown Boy – nagylemeze előreláthatólag október végén Born In The UK címmel kerül a boltokba, ezzel nagy kedvence, Bruce Springsteen előtt tiszteleg, aki ’84-ben adta ki legendás Born In The USA című albumát.

Chris Karloff gitáros és a Kasabian többi tagjának kreatív és művészi elképzelései merőben eltértek egymástól a második lemez felvételei közben, és mivel nem elsimítható nézeteltérésekről volt szó, a többiek menesztették társukat.

Új albumon dolgozik az Ash – a szólókarrierjét egyengető Charlotte Hatherley gitáros tavalyi kiválása után háromtagúra fogyatkozott észak-ír zenekar egyelőre producert keres magának, a korong 2007 elejére várható.

Az egykori Soundgarden, jelenleg az Audioslave frontembere, Chris Cornell énekli You Know My Name címmel a november 14-én bemutatandó 21. James Bond-film, a Casino Royale főcímdalát.

A tervek szerint szeptemberben új lemezzel jelentkezik Vad volt és szabad címmel Varga Miklós – a repertoár a nagylélegzetű felvételektől a vérbeli rockdalokig terjed. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?