Elterelő hadműveletek

Ben Affleck és Jennifer Lopez közéleti akciókkal igyekeznek elterelni a figyelmet magánéletükről: Affleck karácsonykor a Perzsa-öbölbe utazik az ott állomásozó amerikai katonákat szórakoztatni, Lopez pedig reklámban buzdítja a polgárokat, hogy szavazzanak a jövő évi elnökválasztáson.

Ben Affleck és Jennifer Lopez közéleti akciókkal igyekeznek elterelni a figyelmet magánéletükről: Affleck karácsonykor a Perzsa-öbölbe utazik az ott állomásozó amerikai katonákat szórakoztatni, Lopez pedig reklámban buzdítja a polgárokat, hogy szavazzanak a jövő évi elnökválasztáson.

Ben Affleck és Jennifer Lopez szeptemberre tervezett, ám az utolsó pillanatban elhalasztott esküvője óta folyamatosak a spekulációk, egy pár-e még a Pearl Harbor színésze és Jenny from the Bronx, és ha igen, akkor mikorra tűzik ki a pótlagzi időpontját. Új filmje, a John Woo rendezte A felejtés bére (Paycheck) promóciója során Affleck bőven kap a magánéletére vonatkozó kérdéseket is, amelyekre a választ viccelődéssel próbálja megúszni: amikor nemrégiben Los Angelesben adott interjúkat, a Reuters szerint azt mondta, hogy mivel Massachusetts államban legalizálták a melegek közti házasságot, barátjával, Matt Damonnel már ki is tűzték az esküvő napját. Lopezzel való viszonyáról Affleck most azzal is elvonhatja a sajtó figyelmét, hogy a karácsonyi ünnepek alatt a Perzsa-öbölbe utazik, ahol találkozni fog az ott állomásozó amerikai katonákkal, és levetíti nekik A felejtés bérét. Affleck útját az amerikai fegyveres erők számára különböző kulturális programokat szervező USO (United Service Organizations) bonyolítja, és a szervezet hagyományához híven nem árulja el, pontosan hová és mikor érkezik majd a színész, aki a jelek szerint nem ragaszkodik Lopez társaságához az ünnepek alatt.

Hogy Lopez hol tölti az ünnepeket, nem tudni, az viszont biztos, hogy ő is azon van, hogy a sajtó ne csak a magánéletével foglalkozzon: december 12-én tévészpotot vett fel New Yorkban, amelyben arra próbálja rávenni a politikailag inaktív amerikaikat, hogy vetessék fel magukat a választási jegyzékbe, és szavazzanak a jövő novemberi elnökválasztáson. A „társadalmi célú hirdetés” januárban, a Super Bowl közvetítésekor debütál, és az MTV-n egészen novemberig fut majd. A US Weekly magazin szerint Lopez egyébként a szpot forgatása napján regisztráltatta magát a Rock the Vote website-on keresztül. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?