DiCaprio feleségre vágyik

A Titanic című film sztárja számos szép hölggyel járt már együtt, mióta hollywoodi karrierje beindult, ezek között volt a szupermodell Gisele Bundchen is, akivel két évig tartott fenn viszonyt. A 28 éves színész azonban azt mondta, megelégelte a sok kicsapongást és most már szívesen családot alapítana.

A Titanic című film sztárja számos szép hölggyel járt már együtt, mióta hollywoodi karrierje beindult, ezek között volt a szupermodell Gisele Bundchen is, akivel két évig tartott fenn viszonyt. A 28 éves színész azonban azt mondta, megelégelte a sok kicsapongást és most már szívesen családot alapítana. „Régebben kissé olyan voltam, mint Don Juan. Most azonban más a helyzet. Lassan szeretnék egy gyereket és egy feleséget, akivel jól kijövök” – állította DiCaprio. A sztár azonban azt is kifejtette, hogy nem alapít családot akárkivel, csak olyan nővel, aki meg tud birkózni az ő életstílusával. „Megfelelő személynek kell lennie. Mindkét félnek függetlennek kell maradnia, olyannyira, hogy bármelyik pillanatban azt mondhassam, most elmegyek Alaszkába a barátaimmal és ebből nem lesz gond” – közölte a feltételeket DiCaprio. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?