Dal a működésképtelen szerelemről

ÖSSZEÁLLÍTÁSÚj dalában egy olyan helyzetet dolgoz fel a Belmondo zenekar, amit szinte mindenki megtapasztalt már. Az Én is akarom című szerzemény arról szól, amikor még a szerelem sem elég ahhoz, hogy egy párkapcsolat működjön.A Belmondo legutóbbi nagylemeze, a Kooperatív másfél éve jelent meg.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Új dalában egy olyan helyzetet dolgoz fel a Belmondo zenekar, amit szinte mindenki megtapasztalt már. Az Én is akarom című szerzemény arról szól, amikor még a szerelem sem elég ahhoz, hogy egy párkapcsolat működjön.

A Belmondo legutóbbi nagylemeze, a Kooperatív másfél éve jelent meg. A zenekar azóta is aktív, de a frontember, Czutor Zoltán külön utakon is jár. Januárban jelentkezett a Czutor című szólóalbumával, amelyen személyes, moralizáló, akusztikus dalok kaptak helyet, ezen kívül újra koncertezik az újjáalakult ős-zenekarával, a Nyerssel is.

„Való igaz, hogy több helyen vagyok frontember, de ennek csupán az az oka, hogy a sokféle stílusú zenei tevékenységem között különbséget szeretnék tenni. Ennek ellenére szakmailag természetesen továbbra is a Belmondo zenekar az elsődleges zenei projektem, amellyel dallamos rockzenét vagy ahogyan viccesen mondani szoktuk, britpop-karatemetált játszunk” – mondta Czutor Zoltán.

A Belmondo az év végére tervezi a következő nagylemezét, amelyre már készülnek az új dalok. Az első nyilvánosságra hozott szerzemény az Én is akarom, amelynek premierje a Petőfi rádióban volt, és amelyhez egy speciális szövegvideó készült.

„A Belmondo dalai általában lírai hangvételűek, szarkasztikusak vagy viccesek, de ebben a számban egy komoly, szomorú témát dolgoztunk fel. Az Én is akarom két emberről szól, akik szerelmesek egymásba, mégsem működik a párkapcsolatuk. Mindketten akarják, de soha sincsenek egy hullámhosszon. Biztos vagyok benne, hogy mindenki érteni fogja a lényeget, hiszen életében egyszer mindenki átesik egy ilyen diszfunkcionális viszonyon” – tette hozzá Czutor. (mf, puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?