Bajban van a Macskanő

Jellemző, hogy egy stúdió sose akkor ad szabad kezet, amikor kellene. ĺgy történt ez a Warner Bros. gyártásában készülő Catwoman (Macskanő) esetében, aminek kapcsán egyes lapok katasztrofális problémákat emlegetnek.

Jellemző, hogy egy stúdió sose akkor ad szabad kezet, amikor kellene. ĺgy történt ez a Warner Bros. gyártásában készülő Catwoman (Macskanő) esetében, aminek kapcsán egyes lapok katasztrofális problémákat emlegetnek. A Batman-sorozatból kinőtt képregényfilm, melyben Halle Berryt láthatjuk majd a címszerepben, az Ain’t It Cool News jelentése szerint úgy rossz, ahogy van.

Már az első nyilvánosságra került fotók se árulkodtak túl sok jóról, sőt, ha minden igaz részben innen indult el az a lavina, ami a produkciót lassan maga alá temeti. A röhejes szado-mazo hacuka, amit Macskanő-jelmez címén mutattak be általános felháborodást keltett a filmet várók körében, és ez arra ösztönözte a Warner vezetőit, hogy nézzenek jobban a körmére az újdonsült rendezőnek, Pitofnak (Vidocq).

Az azóta nyilvánosságra került információk szerint a forgatókönyvet át kell írni, a jelmezeket és a díszleteket újra kell tervezni, amiből egyenesen következik, hogy az eddig felvett jelenetek nagy részét is újra kell forgatni.

A stúdiót olyannyira megrémisztette, amit látott, hogy azt tervezik, hogy a Catwomant dobozba rakják és a még csupán előkészítésben lévő Christopher Nolan-féle Batman után fogják csak bemutatni. (mozinet)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?