Átverések, hírverések, szívverések

Nemcsak nézem a dobozt, hanem néha utána is nézek a doboznak. A világhálóba vetem magam, hátha kifogok egy aranyhalnak tűnő tárgyat. Az RTL Klubra kattanva először a nézettségi adatokra vagyok kíváncsi, hátha akad valami zsörtölődnivaló.

Nemcsak nézem a dobozt, hanem néha utána is nézek a doboznak. A világhálóba vetem magam, hátha kifogok egy aranyhalnak tűnő tárgyat. Az RTL Klubra kattanva először a nézettségi adatokra vagyok kíváncsi, hátha akad valami zsörtölődnivaló. Azon emberfia meg nem lepődik, hogy a 18–49 évesek körében a Barátok közt vezeti a 10-es listát, de arra, hogy a Kész Átverés Show a maga 4. helyével megelőzi a Legyen Ön is milliomost, már nem mertem volna fogadni. A minden ötletnek, szellemnek alaposan híján levő átverősdi mostanában valójában azokat csalja lépre, akik megnézik. Többek között engem.

Mert az ember mindig reménykedik, hogy most talán kipattant valami az alkotók fejéből, valami szikraféle. De csak a füst. A már becsapódott áldozatok tevődnek újra lóvá, lehetőleg minél tovább húzódik-nyúzódik ideiglenes árvaságuk, hogy a műsoridő ki legyen töltve valamivel. Hiába az inkább kínos, mint humoros beharangozó duma, a műsoron az elfáradás biztos jelei mutatkoznak. S mivel általában nem a minőség, hanem a nézettség a szempont, bizton megjósolható a további fáradás a nézők-alkotók-műsorszórók bermudanadrágos háromszögében.

Aztán véletlenül a Nagy Ő-re kattintok, pedig nem is érdekel. Pedig, ha érdekelne, sok minden fölösleges dolgot megtudhatnék. Megnézhetném például a lóvásárra benevezett hölgyek arcképét, mi több, még a fürdőruhás fotójukat is, elolvashatnám véleményüket a hosszú hajú neo-noszály uszályáról és sleppjéről, de hirtelen Cini úszik a képbe, s megtudom, hogy az asztrológus szerint az énekesnő sorsában jósolhatóak voltak a pénzügyi gondok. Nem szívesen folytatja múlt heti szokását, de aligha tehet mást: Los Angelesben újra bíróság elé kell állnia. Ma kezdődik ugyanis a válópere. Ó, ha annak idején ellenáll a Kísértésnek...

Apropó! Október 8-án, pénteken indul az RTL Klubon a Kísértés, amely három hónapon át a nagyfilm után lesz látható. Egy ideje lángoló szarvacskájú fiatal hölgyekkel álmodom a kísérteties beharangozó miatt. Odakattanok hát, és máris megtudom, hogy főnyeremény, pénzdíj, luxuslakás nincs. Valójában meg sem lehet nyerni ezt a műsort, hiszen a kihívást vállaló párok legfeljebb a kapcsolatukat szilárdíthatják meg (tehetik tönkre), ha ellen tudnak állni (feküdni) a csábítások dömpingjének. Ugyanis töméntelen luxus, érzelmek és erotika bőven lesz. Nem tudják majd a háziorvosok a megszaporodó őszi szúró- és szűrővizsgálatok során, hogy mitől serceg-perceg és zakatol hirtelen nagyobb decibelen a háziasszonyok szíve. Mert nem elég, hogy a Barátok közt-ben folyton szakítanak és szakításközeli állapotok uralkodnak, még mások mátkaságáért is aggódniuk kell ezután.

Tényleg, a nagy Ő belép végül a Nagyok Klubjába? Beszélik...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?