Agytumora van a Sziget egyik fellépőjének

London. A 26 éves brit dalszerző-előadó, John Newman a Facebookon jelentette be, hogy ismét rákos sejteket találtak a szervezetében.

London. A 26 éves brit dalszerző-előadó, John Newman a Facebookon jelentette be, hogy ismét rákos sejteket találtak a szervezetében. Négy éve már eltávolítottak az agyából egy tojás méretű daganatot, ám számítani lehetett rá, hogy vissza fog nőni.

Newman azt írta üzenetében, hogy a tumor jóindulatú, de találtak rajta rákos sejteket. Mivel a mérete régóta nem változott, az előadó úgy döntött, a következő műtét ráér 2017-ig. „Semmi sem gátolhat meg abban, hogy azt csináljam, amit imádok, hogy a zenének éljek. Ne aggódjatok miattam, sokan lényegesen rosszabb állapotban vannak nálam” – üzente rajongóinak Newman, aki augusztus 12-én, pénteken lép fel a Sziget fesztivál nagyszínpadán.

A világhír küszöbén álló előadó tizennégy évesen már saját dalokat írt, később londoni lokálokban lépett fel. Itt bukkant rá az Island Records tehetségvadásza, a kiadónál megjelent 2013-as bemutatkozó lemeze a kritikusok tetszését is elnyerte, csakúgy, mint a tavalyi Revolve. Betegségéről eddig csupán családtagjai és legközelebbi barátai tudtak. Egyikük nemrég elszólta magát a Sun című brit bulvárlapnak, azóta folytak a találgatások az interneten, amelyeknek most maga John Newman vetett véget Facebook-üzenetével. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?