A Febiofest adatokban

Pozsony. Amint az a Szlovák Filmintézet és a Szlovák Filmklubok Egyesülete sajtóhíréből kiderül, elkészült a statisztika, amely a szlovák fővárosban február 9. és 15. között zajlott Febiofest filmfesztivál látogatottságát mérte fel. Az idei évfolyam a tavalyi látogatottságot is felülmúlta.

Pozsony. Amint az a Szlovák Filmintézet és a Szlovák Filmklubok Egyesülete sajtóhíréből kiderül, elkészült a statisztika, amely a szlovák fővárosban február 9. és 15. között zajlott Febiofest filmfesztivál látogatottságát mérte fel. Az idei évfolyam a tavalyi látogatottságot is felülmúlta. Ez évben több mint 9500-an voltak kíváncsiak a Febiofest filmjeire. Pozsonyban öt helyszínen vetítettek: a Metropolis multikomplexben (2600 néző), az IC. SK filmklubban (2500 néző), a Nostalgia filmklubban (1350 néző), a Mladosť moziban és a Cseh Centrumban. A szemle ideje alatt tizenhat országból származó 109 filmet mutattak be 210 előadáson. A fesztivál legnagyobb közönségsikerét Vladimír Morávek filmje, az Unalom Brünnben című opus érte el: ezt 3200 néző látta.

A Febiofest Pozsonyban ugyan véget ért, de folytatódik további hét szlovákiai városban. Köztük Kassán (február 19–24.) és Nyitrán (február 23–25.). (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?