6662

Hosszú ideig az MKP volt a legmegbízhatóbb párt. Koalíciós partnerként is számíthattak rá, s miután ellenzékbe szorult, akkor sem hagyta cserben párttársait. A Lisszaboni Szerződés azonban komoly konfliktust okozott.

Hosszú ideig az MKP volt a legmegbízhatóbb párt. Koalíciós partnerként is számíthattak rá, s miután ellenzékbe szorult, akkor sem hagyta cserben párttársait. A Lisszaboni Szerződés azonban komoly konfliktust okozott. Egy ideje az foglalkoztatja az újságírókat és az újságolvasókat, tárgyalt-e az MKP a Lisszaboni Szerződés megszavazása előtt a Smerrel, találkozott-e a magyar párt vezetése a legnagyobb kormánypárt vezetésével, s ha igen, mi volt a tét. Az oktatási törvény vagy egy kiadó támogatása, esetleg mindkettő? Egyes MKP-politikusok elzárkóztak a válaszolás elől, mások azt mondták, senki senkivel nem beszélt, megint mások azt, találkoztak, lobbiztak, megegyeztek. Önök szerint ki mond igazat? Csáky Pál pártelnök, aki azt állítja, nem volt találkozó, vagy Bugár Béla volt pártelnök, aki ennek ellenkezőjét állítja?

Válaszukat a következő

formában küldjék: ujszo(köz)válasz(köz)név,

telefonszám.

Az SMS-t a 6662-es telefonszámra küldhetik a T-Mobile vagy az Orange hálózatból. Egy SMS ára 3,- korona áfával.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?