Osztották az állami kitüntetéseket

k;p

Augusztus 20. alkalmából ismét állami kitüntetéseket osztottak pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban – többek között a mulatós műsorairól elhíresült Fásy Ádám is díjat kapott.

Fásy a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését kapta meg. Az ünnepségen a Magyar Érdemrend Parancsnoki Kereszt polgári tagozat és a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat díjakat is kiosztották, illetve a Népművészet mestere díjak is gazdára találtak. A díjakat Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár adták át.

Fásy Ádám az elmúlt évtizedekben a Zeneexpressz/Fásy mulató című mulatós zenékkel teli műsoráról volt ismert. A 90-es évek elején ő lett a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary licencek tulajdonosa. A hivatalos közlemény szerint a kulturális szervezői, műsorvezetői és a Munkácsy Alapítvány elnökeként végzett munkájáért ismerték el. (24.hu, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?