Vittek volt a főszereplő

Pozsony. A labdarúgó Szuperliga 30. felvonásának nyitómérkőzésén elszenvedte hatodik vereségét a listavezető zsolnai együttes. Az égszínkékek elsősorban a remekül játszó Róbert Vitteknek köszönhetik a győzelmet, két gólt rúgott, és szinte minden megmozdulása veszélyes volt.

Pozsony. A labdarúgó Szuperliga 30. felvonásának nyitómérkőzésén elszenvedte hatodik vereségét a listavezető zsolnai együttes. Az égszínkékek elsősorban a remekül játszó Róbert Vitteknek köszönhetik a győzelmet, két gólt rúgott, és szinte minden megmozdulása veszélyes volt. Egyébként a fiatal csatárt több külföldi menedzser is figyelte.

SLOVAN–ŽILINA 2:1 (2:1). Góllövők: Vittek (39. és 43.), ill. Mintál (38.). Játékvezető: Cichý; 1600 néző. Sárga lap: E. Hrnčár, Nemec. SLOVAN: Peškovič–Kozmer, M. Suchý, Puchner, Ed. Hrnčár–Pecko (63. Šesták), N. Hrnčár, Pančík, Onofrej–Meszároš (90. Mikulec), Vittek (67. Obžera). MŠK ŽILINA: Marek Čech–Trhančík (70. Gottwald), Klago, Drahno–Bažík (76. Barčík), Sninský, P. Labant, M. Ďurica–Mintál–Nemec, Varadin. Az első említésre méltó esemény: Labant próbálkozása a felső lécen csattant. Szünetig jelentős mezőnyfölényben futballoztak a zsolnaiak, és a 38. percben vezetést szereztek: tetszetős akció végén Mintál elé pattant a labda, a vendégek mesterlövésze közelről nem hibázott. Még ünnepeltek a közép-szlovákiaiak, amikor váratlanul egyenlítettek a hazaiak. Röviddel a középkezdést követően Vittek parádés, 17 méteres bombája a hálóba vágódott. A félidő hajrájában ismét a Slovan-csatár volt a főszereplő, ügyes cselekkel becsapta védőit, s a 16-os sarkáról a jobb alsó sarokba lőtt.

Fordulást követően megélénkült a játék, kiegyensúlyozott lett a küzdelem. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, a legnagyobbat a csereként beállt Šesták puskázta el. Az utolsó percekben elkeseredetten rohamoztak a vendégek, de az eredmény már nem változott. (sz.z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?