Vezettek, elfáradtak, vesztettek az ekecsiek

Csallóközkürt/Ekecs-Apácaszakállas. Kiengesztelték szurkolóikat a királyfiakarcsai kisiklást követően a dunaszerdahelyi területi bajnokságban utcahosszal vezető csallóközkürtiek, akiket azonban meglepetésként ért a vendégek korán jött vezető találata. A széllel szemben futballozó ekecsiek kontrákkal kísérleteztek.

Csallóközkürt/Ekecs-Apácaszakállas. Kiengesztelték szurkolóikat a királyfiakarcsai kisiklást követően a dunaszerdahelyi területi bajnokságban utcahosszal vezető csallóközkürtiek, akiket azonban meglepetésként ért a vendégek korán jött vezető találata. A széllel szemben futballozó ekecsiek kontrákkal kísérleteztek. Már az összecsapás elején előnyhöz jutottak. Vörös Roger vezető gólja után Halasi és Orosz növelhette volna előnyüket, ám kimaradtak a ziccerek. Az esélyes hazaiak a vártnál nehezebben lendültek játékba. A 24. percben a rutinos Norbert Hrnčár lövését ugyan Pócs, a vendégek legjobbja a mezőnybe tenyerelte, a jó ütemben érkező Novotny azonban habozás nélkül a kapuba célzott. Néhány perc elteltével Nagy játékostársát, Fekete Csabát hozta helyzetbe, aki ballal pontosan célzott. Fordult a kocka. A 43. percben Bugár Iván szögletét Sokolík fejjel Nagyhoz továbbította, a hórihorgas hazai támadó pedig higgadtan a hálóba bólintott. Fordulás után a vendégek képtelenek voltak újítani. Szemlátomást elfáradtak, az éllovas irányította a játékot. A második félidőbeli mezőnyfölényükből Tomcsala, Fekete és N. Hrnčár húzhatott volna hasznot, ám egyikőjük sem járt szerencsével. Az igazsághoz tartozik, hogy a vendégkapus olykor sziporkázott. A végjátékban a csereként beállt Bartal állította be a végeredményt, aki N. Hrnčár elfutása és kapu elé ívelése után góllal hálálta meg edzője bizalmát.

OHRADY–OKOČ-SOKOLEC 4:1 (3:1). Gólszerzők: Novotny (24.), Fekete Cs. (32.), Nagy K. (42.), Bartal (88.), ill. Vörös Roger (6.). Játékvezető: Bíró, 150 néző.

OHRADY: Bugár Marián–Gaál (Polgár), Sokolík, Zsákovics, Zsigray, Novotny, Végh, N. Hrnčár, Bugár Iván, Fekete Cs. (Bartal) Nagy K. (Tomcsala). OKOČ-SOKOLEC: Pócs–Köles, Puzsér, Vendég (Lukovics), Lukács, Csóka Tibor, Csóka János, Vörös Gyula, Orosz, Vörös Roger (Bajcsi), Halasi. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Zsákovics Tibor (Ohrady): „Érzésem szerint kárpótultuk drukkereinket. Ezúttal a gólokon kívül teljesítményünkkel is kedveskedtünk szurkolóinknak. A kezdést követő percekben kapott gól sem lohasztotta le a mieink harci kedvét, akik fokozatosan felőrölték az ekecsiek ellenállását. Ez is arra utal, hogy a nagyobb futballtudás mellett lélektanilag is képesek vagyunk leküzdeni az előttünk tornyosuló akadályokat. Megnyugatató előnnyel vezetjük a tabellát. Ha így folytatjuk, akkor már a jövő héten bajnoki címnek örülhetünk.”

Szogeti Attila (Okoč-Sokolec): „Jól kezdtük a rangadót, a folytatás azonban elmaradt. Röpke negyed óra alatt fordított a jobb erőnlétben levő, temérdek jó képességű futballistát felvonultató hazaiak. Védenceim nem játszottak olyan jól, mint legutóbb a csallóközcsütörtökiek ellen. Nekem úgy tűnt, a vendéglátók góljai után lélekben feladták a küzdelmet. Szerencsére Pócs János kiváló formában védett, neki köszönhetően nem szenvedtünk nagyobb arányú vereséget.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?