Verebes József távozott Pápáról

Pápa. Kedden a labdarúgó NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Pápai ELC vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Verebes József vezetőedzővel. A válást a szakvezető kezdeményezte.

Pápa. Kedden a labdarúgó NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Pápai ELC vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Verebes József vezetőedzővel. A válást a szakvezető kezdeményezte. „Az idény előtt a legjobb 6 közé kerülés volt a célunk, de az igazolásaink nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna – mondta az egykori szövetségi kapitány. – Komoly szakmai kihívást jelentő, nagy feladatra várok!” A Pápa 14 forduló után 14 ponttal a 9. helyen áll. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?