Váratlanul veretlenül elsők az izsaiak

Csallóközaranyos.

Csallóközaranyos. Trónfosztásra került sor a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség elnökének serlegéért megrendezett felnőtt-teremtornán.

A tavalyi győztes marcelházai fakó idén is egészen a döntőig menetelt, ott azonban az izsaiak a játék minden elemében felülmúlták őket, és játékosedzőjüknek, Smolka Márknak köszönhetően már a hatodik percben eldöntötték a mérkőzés sorsát.

Az izsaiak a küzdelemsorozat folyamán nem találtak legyőzőre, és 14:3-as gólarányuk is sokat elárul eredményességükről. „Erőteljes, egyérintős focit mutattak be, és nem akadt, aki megállítsa őket. A komáromi KFC színeiben szereplő egykori ifikkel megerősített csapat minden egyes meccsen hozta formáját, és megérdemelten vitte haza a serleget” – dicsérte az izsaiak teljesítményét Pupák István, a területi szövetség alelnöke.

Érdekesen alakult a bronzérmet kiharcoló komáromi Activ néhány mérkőzése. A csoportkörben a dunamocsiak ellen már 3:1-es vesztésre álltak, amikor lehozták a pályáról Házi Richárd kapust, helyette mezőnyjátékost küldtek, majd az utolsó két percben sikerült is egyenlíteniük. Ugyanez megtörtént a marcelházaiakkal vívott párbaj során is, amikor 2:1-es hátránynál Inczédi Máté révén a huszadik percben szerezték meg az egy pontot érő találatot. Hogy tovább feszítsék a húrt, az izsaiakat is hasonlóan tették próbára az elődöntőben. Ezúttal azonban eredménytelennek bizonyultak, mert az ellenfél 3:1-es előnyét csak mérsékelni tudták, kiegyenlíteni nem.

„Szürke eminenciásként vágtunk neki a küzdelmeknek, nem voltak győzelmi törekvéseink, csupán tetszetős játékot szerettünk volna bemutatni. Aztán a nyitómérkőzésen észrevettük, hogy van keresnivalónk. Vérszemet kaptunk, és meg sem álltunk a tornagyőzelemig. Mellesleg a Komáromi Kispályás Fociligában hétről hétre pályára lépünk az Antigén színeiben, ahol komoly futsaltapasztalatokat szereztünk. Tavasszal a VI. Meva Ligában is néhány lépcsőfokkal magasabbra akarunk lépni” – nyilatkozta lapunknak Smolka Márk, a tornagyőztes izsaiak huszonhat éves játékosedzője.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?