Valovič mesteri húzása

Dunaszerdahely. Két találattal hálálta meg szakvezetője bizalmát Peter Keller, a szenciek cserejátékosa a DAC elleni (2:2 mérkőzésen). „Vesztes állásnál Sendecký helyett támadót küldtem pályára, hogy megerősítsem támadásunkat.

Dunaszerdahely. Két találattal hálálta meg szakvezetője bizalmát Peter Keller, a szenciek cserejátékosa a DAC elleni (2:2 mérkőzésen). „Vesztes állásnál Sendecký helyett támadót küldtem pályára, hogy megerősítsem támadásunkat. Keller egyébként a múltban gyakran iratkozott fel a gólszerzők közé, az utóbbi időben azonban nem ment neki. Most ismét lehetőséget kapott, s ő élni tudott az alkalommal. Meghálálta a bizalmat. Két gólt szerzett, egy ziccert pedig a hajrában elpuskázott. Ő lehetett volna a nap hőse, így csupán főszereplőként került rivaldafénybe ” – értékelte védence teljesítményét Jozef Valovič, a vendégek szakvezetője, aki nem titkolta, nyerni szerettek volna Dunaszerdahelyen.

Kollégája, Štefan Horný nem leplezte elégedetlenségét. „Igaz ugyan, hogy szükséghelyzetben át kellett szerveznem a csapatot, ám ez még nem ok arra, hogy kiengedjük kezünkből a győzelmet. A kispadon ülők duzzognak, amikor kerülnek pályára. Amikor bevetem őket, akkor viszont teljesítményükkel nem igazolják, hogy a kezdőcsapatban a helyük. Már-már DAC-különlegesség, hogy elherdáljuk előnyünket. Érthetetlen, mégis igaz: a legtapasztaltabb játékosaink is elemi hibákat vétenek. Minek ide a taktika, minek ide az edző, ha mindenki azt csinál, amit akar” – ostorozta övéit a meccs után a DAC vezetőedzője. Bukát leszámítva a meccs hajrájában már ólomlábakon mozogtak a csallóköziek. „Ha már valaki lassúbb ellenfelénél, akkor legalább fejben legyen fürgébb. Az viszont elképesztő, hogy sem szusszal, sem ésszel nem tud, vagy nem akar versenyképes lenni” – kesergett Štefan Horný. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?