Ünnepel a királyi klub

Madrid. Luiz Felipe Scolari, a vendégek szakvezetője számos sztárlabdarúgóra számít a Real Madrid és a világválogatott holnapi gálamérkő-zésén.

Madrid. Luiz Felipe Scolari, a vendégek szakvezetője számos sztárlabdarúgóra számít a Real Madrid és a világválogatott holnapi gálamérkő-zésén. A koreai–japán közös rendezésű vb-n győztes brazilok korábbi, s a portugálok nemrég kinevezett új szövetségi kapitánya Oliver Kahnt, Alessandro Nestát, Rivaldót és Alessandro Del Pierót is meghívta a madridi centenárium utolsó jelentős eseményére. Scolari összesen 25 játékosra számít a Santiago Bernabeu-stadionban. Az 1902. március 6-án alapított Real Madrid kilenc alkalommal volt első a BEK-ben, illetve a Bajnokok Ligájában és kétszer nyerte meg az UEFA Kupát. Az elitklub 28-szoros spanyol bajnok és 17-szeres kupagyőztes. December 3-án a paraguayi Olimpia Asunción 2:0-ás legyőzésével harmadszor is elhódította a Klub Világ Kupát. A Világválogatott kerete – kapusok: Cavallero (argentin), Kahn (német); védők: Lizarazu (francia), Nesta (olasz), Maldini (olasz), Chivu (román), Trabelszi (tunéziai), Najbet (marokkói), M. Yakin (svájci); középpályások: Baraja (spanyol), Ballack (német), Kaká (brazil), Nakata (japán), Aimar (argentin), Wilmots (belga), Alessandro (argentin), Csa Du Ri (dél-koreai); csatárok: Rivaldo (brazil), Torres (spanyol), Makaay (holland), Joaquin (spanyol), Klose (német), Mijatovics (jugoszláv), Del Piero (olasz), Etoo (kameruni).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?