Újra III. liga, villanyfényes bajnokik Bősön

Bős. Mint ismeretes a Duna-parti városba visszatért a III. liga, Pinte Attila vezetőedző irányításával holnap délután kezdi a pontvadászatot az SK 1923 Gabčíkovo csapata.A játékoskeretben több ismerős arcra bukkantunk.

Bős. Mint ismeretes a Duna-parti városba visszatért a III. liga, Pinte Attila vezetőedző irányításával holnap délután kezdi a pontvadászatot az SK 1923 Gabčíkovo csapata.

A játékoskeretben több ismerős arcra bukkantunk. Néhány futballista tavasszal még a szenci SK játékosaként ismerkedett a bősi környezettel. Köztük a rutinos René Revák, Marko Cingel, Huszár Dávid, Kiss Olivér. „Visszatért hozzánk Kósa Mihály és Lelkes Mátyás. Arra számítunk, hogy a védelem oszlopa lesz a korábban a DAC-ban is megfordult Ján Marcin. A sárga-kékekkel való gyümölcsöző együttműködést igazolja, hogy a DAC fakócsapatából hozzánk igazolt Belkovics László, Trajcsik Patrik, Bódis Patrik, Cighard József, Kubík Adrián és Boráros Attila. Somorjáról jött Csölle Roland és Juhos Márk. Juhoshoz hasonlóan Matus Balázs is a DAC-ban nevelkedett, tavasszal azonban Bakán játszott. Martin Antol tavasszal a szenciek I. ligás ificsapatában futballozott. A hálóőr posztján Cighard társa a rutinos hazai Rengel Péter lesz” – tájékoztatta lapunkat a bősi történésekről Kovács Zsolt klubmenedzser.

„Ismétlődik a forgatókönyv, ugyanis a tavaszhoz hasonlóan ezúttal is új csapatot építek Bősön. A néhány rutinos, egykor felsőbb osztályban is megfordult futballista köré a fiatalokat próbálom beilleszteni. Ez azonban időigényes feladat. Sajnos, sok volt a sérültünk, a felkészülési mérkőzéseken állandóan improvizálnom kellett. Mindenképpen szükségünk lenne egy támadó középpályásra és egy támadóra. A dolgok jelenlegi állása szerint a középmezőny a cél” – ecsetelte a felkészülést, latolgatta az esélyeket Pinte Attila.

A Nemšová elleni idénynyitó vasárnap délután (17.00) zajlik, az őszi folytatásban azonban rendre szombaton játsszák hazai bajnokijaikat a bősiek. A világítás felújítása, ellenőrzése, az engedély beszerzése után ismét villanyfényes meccsek zajlanak a Parkerdei stadionban. Megtudtuk, az esti találkozók augusztusban és szeptemberben szombatonként két órával a hivatalos kezdési időpont után kezdődnek.

Bősön pozitívum, hogy tavaszi kényszerpihenő után augusztusban az utánpótlás korosztály is csatasorba áll. „A DAC-cal való összmunka jegyében két párosunk, az U19 – edzője: Zsákovics Tibor – és az U17 – edzője: Domonkos Tibor– , valamint az U15 – edzője: Fekete Balázs – és az U13 – edzője: Csiba József – a II. ligában képviseli klubunkat az új idényben. Mezünket a DAC fociakadémia tehetségei, zömmel környékbeli srácok viselik. A Csiba József vezette kezdőink pedig a területi bajnokságban küzdenek a pontokért” – nyilatkozta a korosztályos hátországról Kovács Zsolt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?