Újra III. liga Bősön

Várhatóan ez az utolsó megerősítése annak, hogy a bősi futballcsapat visszakerült a III. ligába. Voltaképpen érvényes, amit 2015.

Várhatóan ez az utolsó megerősítése annak, hogy a bősi futballcsapat visszakerült a III. ligába. Voltaképpen érvényes, amit 2015. november 10-én elfogadott a Szlovák Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága, amely határozatában semmissé nyilvánította a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség sporttechnikai bizottságának döntését. Ebben az áll, hogy kizárja a bősieket a III. ligáből, ami az őszi szezonban meg is történt, majd a csallóköziek kénytelenek voltak kilenc lejátszott bajnoki után tétlenül nézni vetélytársaik pontvadászatát.

Kedden Ján Kováčik, a szlovák szövetség elnöke és közvetlen munkatársai találkoztak a nyugat-szlovákiai szövetség végrehajtó bizottságával. A tájékoztató jellegű megbeszélésről hivatalos tájékoztatás nem látott napvilágot. Este Csörgő György klubelnök a következő szlovák és magyar nyelvű bejegyzést írta Facebook-oldalára: „Ma megszületett a jogerős, végső döntés a Szlovák Labdarúgó-szövetségben, a III. ligában folytatja továbbra is az OFC Russel felnőttcsapata”. Értesüléseink szerint mindössze azt tisztázták a megbeszélésen, hogy a fellebbviteli bizottság határozata végleges és megmásíthatatlan, s ezzel eloszlattak minden kételyt a kiskapuk nyitására. A szlovák szövetségen minden egyértelmű, a nyugat-szlovákiainak pedig végre kell hajtania, amit a felettes testület határozata tartalmaz. Vagyis ugyanazt, amit már november 10-e óta ismer a nyugat-szlovákiai futballvilág. Igaz, azóta már lemondott az ország legnagyobb kerületi szövetségének elnöke, Ladislav Gádoši, s most a megüresedett helyéért indult a csatározás. Ezért a január 22-i elnökválasztó közgyűlésig aligha várható érdemi lépés a bősiek ügyében. Meglepő lenne, ha korábban megtudnánk, hogyan akar a kialakult helyzettel megbirkózni a nyugat-szlovákiai szövetség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?