Trencsénből Gömörbe

Rimaszombat. Minden jel arra mutatott, hogy Suchánek László, az Artmedia kegyvesztett labdarúgója tavasszal Csák Máté városában vendégeskedik, ehelyett végül a gömörieket erősíti.

Rimaszombat. Minden jel arra mutatott, hogy Suchánek László, az Artmedia kegyvesztett labdarúgója tavasszal Csák Máté városában vendégeskedik, ehelyett végül a gömörieket erősíti. „A téli alapozást a trencséniekkel csináltam végig, de ők időközben leigazolták a fiatal Milan Pastvát, aki hasonló típusú labdarúgó, mint én. A vezetők új, fiatal játékosokból álló csapatot építgetnek, s mivel én úgyis csak nyárig maradtam volna, elváltak útjaink. Megkerestek a rimaszombatiak, gyorsan megegyeztünk, így hát tavasszal náluk játszom majd” – mondta a klubváltással kapcsolatban Suchánek.

A téli szünet alatt több szlovák játékos inkább az alacsonyabb osztályú külföldi bajnokságokat részesítette előnyben, mint a honi pontvadászatot. „Az év végéig szerződés köt az Artmediához, ezért most ilyen lépéssel nem is számoltam. Nyáron a pozsonyi klub igyekszik majd eladni, addig a rimaszombatiak színeiben akarom bizonyítani, hogy nem felejtettem el futballozni” – tette hozzá. Peter Zelenský edző elsősorban a középpálya jobb oldalán számol a gyors labdarúgóval, de az is lehet, végül a csatársorban kap helyet. Bárhogy is lesz, a gömöriek számára létkérdés a támadójáték javítása a bennmaradásért folyó küzdelemben. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?