Továbbjutottak a magyar csapatok

<p>A Debrecen és a Trnava kettős győzelemmel, az MTK pedig könnyedén jutott tovább a &nbsp;labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójából. A Videotont azonban megizzasztotta a moldáv ellenfele. Kiesett a Myjava.&nbsp;</p>

A Debrecen csapata hazai pályán 2:0-ra nyerni tudott a san marinoi Fiorita csapata ellen, így kettős győzelemmel, összesítésben 7:0-val jutott tovább.  A következő fordulóban a Videoton ellenfele a szerb FK Cukaricki lesz. Ugyanígy, kettős győzelemmel lépett át a máltai Hibernianson  a Spartak Trnava is. A szlovák csapat simán 3:0 verte ellenfelét, 6:0-s összesítéssel került a második körbe. A Spartak ellenfele a második körben az örmény FC Širak Gjumri lesz. Nehezebb dolga volt az MTK-nak, akik idegenben csak egy 1:1-es döntetlent értek el a kazah Aktobe otthonában. Hazai pályán azonban kétgólos győzelmet ért el a magyar bajnokság negyedik helyezetje, így 3:1-es összesítéssel ment tovább. A  kék-fehérek a második körben az azeri Gabala együttesével találkoznak A Videoton a csütörtöki visszavágón 2-0-ra kikapott a moldovai Zaria Balti vendégeként, ám az első meccsen elért 3-0-s sikerének köszönhetően 3:2-es összesítéssel továbbjutott a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójából. A következő fordulóban a Videoton ellenfele a szerb FK Cukaricki lesz.Kiesett viszont a Radványi Miklós vezette Spartak Myjava, aki az idegenbeli 1:1-es eredmény után hazai pályán 2:3-ra kikapott az osztrák Admira Wacker csapatától.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?