Továbbjutott a Toronto

Toronto. Utolsóként a Toronto Maple Leafs jutott be az NHL rájátszásnak második fordulójába, miután hazai pályán, a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen legyőz-te az Ottawa Senatorst. Keleti-főcsoport, negyeddöntő: Toronto– Ottawa 4:1 (3:0, 0:1, 1:0), g.: Kilger (7.), Nieuwendyk (8., 20.), McCabe (48.), ill. Varaďa (21.

Toronto. Utolsóként a Toronto Maple Leafs jutott be az NHL rájátszásnak második fordulójába, miután hazai pályán, a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen legyőz-te az Ottawa Senatorst. Keleti-főcsoport, negyeddöntő: Toronto– Ottawa 4:1 (3:0, 0:1, 1:0), g.: Kilger (7.), Nieuwendyk (8., 20.), McCabe (48.), ill. Varaďa (21., Chára, Hossa). Tj.: a Toronto 4:3-as összesítéssel. A vasárnap Ottawában lejátszott, kétszeri hosszabbítást hozó hatodik összecsapást követően a torontói záróütközet már az első harmadban eldőlt: Chad Kilger egyszer, Joe Niewendyk pedig kétszer mattolta a vendégek rossz napot kifogó hálóőrét, Patrick Lalimot, akit a második játékrésztől a cseh Martin Prusek váltott a kapuban. František Hossa, a szlovák jégkorong-válogatott vezető-edzője szerint a kiesett Ottawa mindhárom szlovák csillagára számít a csehországi vb-n. Marián Hossa és Zdeno Chára már a szombati, Ukrajna elleni mérkőzésen pályára léphet. Peter Bondra, az NHL veteránja keserű szájízzel vette tudomásul csapata kiesését, a rájátszás előtt ugyanis azért távozott Washingtonból Kanadába, hogy játszhasson a Stanley-kupáért. A vb-részvételt azonban ő is megígérte a szakvezetőknek.

A négy győzelemig tartó főcsoport-elődöntők párosítása – Keleti Főcsoport: Tampa Bay–Montreal, Philadelphia–Toronto; Nyugati-főcsoport: Detroit–Calgary, San Jose–Colorado. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?