További komáromi kudarc

Komárom. Másik idénybeli párharcukat is elvesztették a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában közreműködő komáromiak, ezzel természetesen hazai pályán vereséggel mutatkozott be a KFC szurkolóinak a házigazdák újdonsült játékosedzője, Zdeno Kršteňanský.

A Zdeno Kršteňanský játékosedző vezette komáromiak hazai pályán sem tudtak pontot szerezniA Zdeno Kršteňanský játékosedző vezette komáromiak hazai pályán sem tudtak pontot szerezni A párharc kezdete előtt gondban voltak a Duna-partiak, hiszen Kökényesi, Rejžek és Habaj sérülés miatt nem léphetett pályára. A foghíjas játékoskeretre való tekintettel, ketten, Barvulský és Cvik lázasan is vállalta a játékot. Mindkét együttes inkább a védekezésre összpontosított. Első góllal kecsegtető helyzetbe a házigazdák kerültek, ám a fiatal Vladimír Kosťukevič lövése a kapufán csattant. A túloldalon Guzmický ziccere is kimaradt, az ellenfelek gól nélkéli állásnál indultak félidei pihenőre. Fordulás után sem változott a forgatókönyv. A KFC futballistái ugyan huzamosabb ideig mezőnyfölényben játszottak, ám Procházka hálója érintetlen maradt. A vendégek hálóőre a gútaiaktól igazolt Mátyus lövése után fellélegzett, hiszen nem sok hiányzott ahhoz, hogy a labda a hálóban landoljon. A komáromiak játékosedzője két ízben is közel állt a gólszerzéshez. Balszerencséjére emelése és lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret. A 70. percben a tótmegyeriek támadója, Chovanec már gollá érlelte második ziccerét. Értesüléseink szerint a felnőttek mezőnyében góllal debütáló, még ifista korosztályú vendégjátékos a mérkőzést követően öt liter borral váltotta ki belépőjét a kollektívába. A komáromiak a mérkőzés hajrájában az egyenlítő találat megszerzésére koncentráltak, ám igyekezetük hiábavalónak bizonyult. Összjátékuk akadozott, erőnlétileg sem voltak képesek technikailag és taktikailag is jól képzett riválisukat megszorítani.

KOMÁRNO–PALÁRIKOVO 0:1 (0:0). Gólszerző: Guzmický (70.). Játékvezető: Vítko, 150 néző. KOMÁRNO: Herko–Barvulský, Bazinský, Vl. Kosťukevič, Sklenář, Kürthy, Mátyus, Zlatohlávek, Zd. Kršteňanský, Slovák, Cvik (72. Brúder). PALÁRIKOVO: Chovanec–Svýba, Kompas, Tomiš, Gendiar, Matúš, Horáček (64. Fiala), Procházka, Krištofičin (87. Strečko), Holka, Guzmický.(ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Zdeno Kršteňanský (Komárno): „Sajnos ezúttal sem tudtunk a legerősebb összeállításban pályára lépni. Az egyes alakzatokban rögtönöznöm kellett. Igyekezetünk hiábavalónak bizonyult, elpuskáztuk ziccereinket. A legnagyobb problémát a kis létszámú játékoskeret, illetve az edzéseken való gyér részvétel jelenti számunkra. A játék képe alapján ma a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?