Tizenegyesekkel nyertek

<p>Éberhard/Galánta. Amíg a felnőttek az elmúlt idényben csak bukdácsoltak és sereghajtóként kiestek a nyugat-szlovákiai régióbajnokságból, a galántai kezdők egyre jobb eredményekkel hívják fel magukra a figyelmet. Az U11-esek a minap Éberhardon megnyerték 16. Szenci Megatorna korosztályos versenyét.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a fiúk. Csoportgyőztesként a döntőben remiztek a remek játékerőt képviselő zólyomiakkal, majd tizenegyesekkel győztek” – tájékoztatott Fehér Zsolt, a csapat edzője.

Négy éve együtt van a társaság, így a gyerekek szinte ismerik egymás gondolatait, játékfelfogását. Legutóbb a kezdők bajnokságában szerepeltek, ahol az előkelő ötödik helyet harcolták ki. Ősztől a diákcsapatok II. ligájának nyugati csoportjában folytatják. „Öröm volt velük négy éven át dolgozni, igyekeztem belőlük a lehető legtöbbet kihozni. Erőt adott a munkámhoz, hogy a szülők messzemenően támogattak. A minap egy családi hangulatú összejövetelt szerveztünk, amelyen nemcsak értékeltünk, hanem fociztunk is. A szülők a csemetéik ellen játszottak, óriási volt a boldogság” – jegyezte meg az edző, aki elbúcsúzott tanítványaitól, és átadta őket Roman Kolláriknak.

A csapat legjobb játékosa a vízkeleti Szolgai Máté volt, a kezdők nemrég véget ért bajnokságában harmincnégy találatával a harmadik helyen végzett. „Mátétól rettegnek az ellenfelek védői és kapusai. Remek befejező csatár, nagyon agresszív játékos, kevés hibaszázalékkal futballozik. A DAC is érdeklődik iránta, amennyiben megfelel az elvárásoknak, távozása elé nem gördítünk akadályt” –tette hozzá Fehér Zsolt. Eredmények a Hírkosárban. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?