Terembajnokság és válogató

<p>Dunaszerdahely/Nyárasd. A felnőtteket szombaton az ifik követik a sorban a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért kiírt tornasorozatban, melyen nyolc csapat csatázik a trófeáért, a terembajnoki címért.</p>

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

A részvételre ugyan a tabella 1–8. helyezettje szerzett jogot, de mivel a 7. helyen telelő diósförgepatonyiak nem jelentkeztek, ezért őket a nagyszarvaiak (9.) helyettesítik.

„Az ifik erőpróbájának tizenharmadik felvonásán a résztvevők előbb két négytagú csoportban csatáznak a pontokért, majd a felnőttekhez hasonlóan nem rendezünk elődöntőt. A csoportmeccsek után a helyosztók következnek. Az ifiknél egy mérkőzés játékideje tizennyolc perc térfélcsere nélkül” – tájékoztatott rendezvényükről Szerencsés Lajos, a területi szövetség titkára.

Az edzők tizennyolc fős keretet nevezhetnek, de csak a csapatok igazolt futballistái léphetnek pályára a rendezvényen, melynek győztese a területi szövetség elnökének vándorserlegével távozik a helyszínről.

Megtudtuk, a megmérettetés jelentőségét növeli, hogy az egyben válogató is lesz, ugyanis az ifjúsági szakbizottság tagjai a tornán nyújtott teljesítményük alapján állítják össze a területi szövetség válogatottját. „Nóvum, hogy a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség a diákok után az ifik számára is megrendezi a területi válogatottak erőpróbáját. Az előző években a diákoknál taroltunk, az ifik korosztályában is szeretnénk az élbolyban végezni” – vázolta fel elképzelésüket Szerencsés Lajos.

A kollektívák emléklapot és focilabdát kapnak, a mezőny legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazzák. A Dunaszerdahelyi járás legjobbjainak seregszemléje reggel kilenc órakor kezdődik. Ezúttal is elmarad a címvédés, ugyanis a tavaly elsőséget szerzett kisudvarnokiak nyártól az V. ligában szerepelnek.

Csoportbeosztás – A csoport: Čenkovce, Vydrany, Veľké Blahovo, Jahodná. B csoport: Dolný Štál, Rohovce, Horná Potôň, Nový Život. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?