Tart a sáróiak vesszőfutása

Sáró. Egymás után kapják a büntetéseket, eltiltásokat, legutóbb meg a bajnokira sem utaztak ki a sáróiak.Tovább gyűrűznek a fejlemények a falu labdarúgása körül. Lapunk egyik régebbi számában beszámoltunk arról, hogy a lévai területi bajnokság VI.

Sáró. Egymás után kapják a büntetéseket, eltiltásokat, legutóbb meg a bajnokira sem utaztak ki a sáróiak.

Tovább gyűrűznek a fejlemények a falu labdarúgása körül. Lapunk egyik régebbi számában beszámoltunk arról, hogy a lévai területi bajnokság VI. ligája sereghajtójával kétszer foglalkozott a szövetség sporttechnikai, három alkalommal pedig a fegyelmi bizottsága. A klub a felsőtúriak elleni mérkőzés után történtekért hatszázötven eurót kénytelen befizetni a szövetség kasszájába. Mindemellett két hazai találkozójukat semleges pályán kellett lebonyolítaniuk, az idény befejezésekor pedig három pontot levonnak tőlük.

Andruska Csaba is súlyos büntetést kapott a harminckilenc éves labdarúgó játékosként egy évig nem szerepelhet, és nem kerülhet kapcsolatba a bajnokira hivatalosan kiküldött személyekkel. Közben a fegyelmi bizottság szigorította a bírságot, Andruska 2018. április 7-ig nézőként sem tekintheti meg a sáróiak hazai és idegenbeli összecsapásait.

A múlt héten újabb eseteket tárgyalt a sárói csapatot illetően a sporttechnikai, illetve fegyelmi bizottság. Mivel Andruska Csaba megsértve a szövetség rendeletét megtekintett egy bajnoki meccset, csapata további két meccset kényszerül semleges pályán lebonyolítani. A döntés végrehajtását azonban június 12-ig próbaidőre felfüggesztették.

A Nová Dedina elleni hazai megmérettetésen (0:7) Horváth Denisz jogosulatlanul lépett pályára, amiért két meccsre szóló eltiltást kapott. Mindemellett a sárói klub százeurós összeget köteles átutalni a szövetség számlájára, Szalai Tibor és Molnár Róbert pedig egy hónapon át nem töltheti be a csapatkapitányi, illetve a csapatvezetői tisztséget.

A Hronské Kľačany–Šarovce meccsen (8:0) is bizonyos rendellenességre bukkantak rá az illetékesek, ezért a sporttechnikai bizottság holnapi tanácskozására beidézték Fűri Gábor klubelnököt, Szalai Tibor csapatkapitányt, valamint Milan Zemenčík és Lukáš Krištofoli játékost.

Az már csak hab a tortán, hogy vasárnap a sáróiak nem utaztak el a žemberovcei bajnokira. „Mindössze kilencen voltunk az indulás előtti névsorolvasásnál, így nem láttuk értelmét a pályára lépésnek. Megint csak bírságra számíthatunk” – állapította meg Szalai Tibor, az eltiltás hatálya alatt álló sárói csapatkapitány.

Vajon mikor és hogyan ér véget a sáróiak vesszőfutása?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?