Szuper bemutatkozik?

Calgary. Amire Szuper Levente, az NHL-ben szereplő Calgary Flames kapusa oly régen várt, most bekövetkezhet! A magyar hokis eddig nem korcsolyázhatott ki a jégre az észak-amerikai profi jégkorongliga mérkőzésére, mivel csapata, a Calgary Flames eddig csupán ún.

Calgary. Amire Szuper Levente, az NHL-ben szereplő Calgary Flames kapusa oly régen várt, most bekövetkezhet! A magyar hokis eddig nem korcsolyázhatott ki a jégre az észak-amerikai profi jégkorongliga mérkőzésére, mivel csapata, a Calgary Flames eddig csupán ún. farmcsapatában, az „alacsonyabbrendű” AHL-ligában szereplő St. John Flamesben küldte pályára. Most azonban megtört a jég: Szupert benevezték a Calgary soron következő öt bajnoki meccsére!

Mint az életben mindenhez, ehhez is kellett egy kis szerencse: a Calgary 1-es mezét viselő hálóőr, a cseh Roman Turek megsérült. A csütörtöki, Buffalo Sabres elleni meccsen hat perccel a vége előtt, 3:0-s vezetésnél történt a baj az ujjával – márpedig ez a kapusok legérzékenyebb szerve. A hétvégi Colorado elleni mérkőzésen már Jamie McLennan állt a ketrec elé. Helyére tartaléknak Dany Sabourint hívták a St. Johnból – azért nem rögtön Szupert, mert ő akkor vesztette el nagymamáját, és emiatt hazajött Magyarországra. A sors talán egy morzsát most visszaad a magyar cerberusnak, hiszen Tureknek előreláthatólag két hetet kell kihagynia, addig pedig Szuper Levente várhat a Calgary kispadján ugrásra készen!

EREDMÉNYEK: Columbus–Buffalo 3:2, New York Rangers–St. Louis 2:3, Detroit–Dallas 3:3, Phoenix– Nashville 2:1, Anaheim–San Jose 3:4, Chicago–Edmonton 1:4. (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?