Szűcs István bravúrja Permben

Perm. A hétvégén nagyüzem volt az oroszországi ökölvívó Európa-bajnokságon. Anton Dydi (51 kg) már az első fordulóban vereséget szenvedett, méghozzá a román Dobrescutól. Rudolf Dydi (48 kg) erőnyerő volt a nyitófordulóban, a negyeddöntőben holnap a bolgár Szalimovval csatázik.

Perm. A hétvégén nagyüzem volt az oroszországi ökölvívó Európa-bajnokságon. Anton Dydi (51 kg) már az első fordulóban vereséget szenvedett, méghozzá a román Dobrescutól. Rudolf Dydi (48 kg) erőnyerő volt a nyitófordulóban, a negyeddöntőben holnap a bolgár Szalimovval csatázik. Peter Jacura (91 kg) is elvérzett, leléptették az olasz Cammerelle ellen. A magyar bunyósok közül kitett magáért Szűcs István (81 kg), aki pontozással verte a vb-bronzérmes azeri Iszmajlovot. Balzsay Károly (75 kg) biztosan győzte le a spanyol ellenfelét. Maczik Róbert (63,5 kg), Garai Emil (91 kg), Bedák Zsolt (54 kg), Balogh Vilmos (67 kg) és Káté Gyula (60 kg) vereséget szenvedett. (MTI/TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?