Sziporkázott a Loki

Debrecen. Engedélyezett, és a lágy karamell ízénél is édesebb doppingszert kaptak a debreceni futballisták az MTK elleni rangadó előtt. Megsúgták nekik, hogy megint szenved a Fradi, mi több a Kaposvár 1:0-ra vezet az Üllői úton.

A debreceni csapat ilyen hangulatban vonult ki a kezdésre és a lelátót zsúfolásig megtöltő szurkolók nem véletlenül mondogatták egymásnak: nincs igazság a földön ha ezt a bajnokságot nem a Loki nyeri.

Pedig az elején még az MTK veszélyeztetett, hogy kék-fehérek hátramenetbe váltsanak és gyakorlatilag végigvédekezzék az első félidőt. A vendégcsapat játékosai kénytelenek voltak felvenni a Loki által diktált ritmust, a Debrecen agresszív támadószellemű futballja valósággal öszszekuszálta az MTK hátsó alakzatát. Hol Bogdanovics, hol pedig Kerekes nyitott rést a kékek védelmében,. A kérdés csak azt volt, hogy hány gólig jut a nagy kedvvel futballozó hazai csapat. Pedig az MTK korábban legyőzte a Újpestet és az FTC-t, ám Debrecenben az első 45 percben nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

Szünet után először úgy tűnt, mintha erőre kapott volna a vendégegyüttes. Az MTK ebben a periódusban masszívabban védekezett. Kicsit leült a meccs, ám a Loki-tábor nem hagyta, hogy a hangulat is csökkenjen. Végig zengett-zúgott a lelátó, hát még amikor Madar bődületes nagy gólt szerzett, kiütve az MTK-t.

A Loki bizony rászolgált az ünneplésre, hiszen bajnokesélyeshez méltó teljesítménnyel rukkolt ki és győzött le egy igen erős riválist. Innentől kezdve a Loki saját kezébe veheti a sorsát, hisz a debreceniek idegenben is megpróbálnak igen agresszív, sokmozgásos futballal előrukkolni, mint tették azt az MTK ellen, akkor valóban megszerezhetik az évek óta várt bajnoki aranyat.

De, messze még a vége.

Mindenesetre jó leírni, Debrecenben jó volt magyar bajnoki meccset nézni mind a hangulat, mind a színvonal miatt.

MESTERMÉRLEG

Supka Attila (Debrecen): „Nagyszerűen játszott csapatom, biztosan tartottuk itthon a három pontot. Bízom benne, hogy megmarad ez a forma, és idegenben is gyarapítjuk majd pontjaink számát.”

Garami József (MTK): Egy ilyen mérkőzés után csupán egyetlen mondattal jellemezhetem ezt az összecsapást: jobban játszott a Debrecen, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?