Súlyos szervezési hibák

Budapest. Szentes Lázár szombaton este az MTV Telesportjának volt a vendége.

Budapest. Szentes Lázár szombaton este az MTV Telesportjának volt a vendége. A stúdióbeszélgetés során azonban vajmi kevés szó esett a bronzéremről és a csapat Üllői úti játékáról, arról viszont, amit a mérkőzés után a pályára berohanó nézők műveltek – leütötték, megrugdosták a vezetőedzőt és több játékosát – annál több.

Kérjük, ha tudja, elevenítse fel az eseményeket.

– Igazából nem sok mindenre emlékszem. Láttam, hogy a mérkőzés végén a szurkolók az oldalvonal mellett állnak, de az eszembe sem jutott, hogy ilyen megtörténhet. Két kollégámmal a lefújás után sétáltunk az öltöző felé, amikor hirtelen egy ütést éreztem hátulról a tarkóm körül, majd megrúgtak. Akkor nyilván nem voltam túl jól, de most már minden rendben van. Elvittek a mentők az eset után, megröntgeneztek, de szerencsére minden eredmény negatív.

Mi lehet az oka ön szerint, hogy szombaton ez történt?

Súlyos szervezési hibák történtek. Két biztonsági őr volt csak a kispadoknál, a jövőben véleményem szerint ennyi nem lesz elég. Ráadásul a találkozó lefújása után már ők sem velünk voltak elfoglalva, hagytak menni az utunkra. Mondom, ezzel semmi baj, ez eddig így működött itthon is, de a jövőben sokkal szigorúbb biztonsági előírásokra lesz szükség minden téren. És a szigornak már a büntetéseknél el kéne kezdődnie.

Ön elképzelhetőnek tartja, hogy a Ferencvárost súlyosan megbüntessék?

Mivel Magyarországon élünk, nem.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?