SPORTHĺRADÓ

Tegnaptól már van másodedzője a szlovák labdarúgó-válogatottnak. A szövetség Dušan Galis vezetőedző javaslatára Ladislav Petrášt és Michal Hippet nevezte ki erre a posztra.

Tegnaptól már van másodedzője a szlovák labdarúgó-válogatottnak. A szövetség Dušan Galis vezetőedző javaslatára Ladislav Petrášt és Michal Hippet nevezte ki erre a posztra.

A jövő évtől Polgár Judit vezeti a magyar sakkozók ranglistáját és a nagymester a nemzetközi szövetség abszolút rangsorában várhatóan a nyolcadik helyre lép előre.

Dušan Radolský, a Grodzisk csapatának szlovák edzője lett a lengyel futballbajnokság legjobb idegenlégiósa.

A kerékpáros Jan Ullrich, az úszó Hannah Stockbauer, illetve a női labdarúgó-válogatott bizonyult az év legjobbjának Németországban a sportújságírók szavazatai alapján.

A férfiaknál és a nőknél is svéd siker született az Európai Atlétikai Szövetség internetes honlapjának szavazásán, amelyen az elmúlt esztendő legjobbjaira lehetett voksolni. A fedett pályán és szabadtéren is világbajnoki címet szerzett hármasugró, Christian Olsson, valamint az idén szintén duplázó többpróbázó Carolina Klüft elsőségéhez nem férhetett kétség.

Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó hétfőn megerősítette, hogy két hete baleset történt vele Cataniában, a Katonai Világjátékokon. Korábban több helyen az jelent meg, illetve hangzott el, hogy a feltételezett öngyilkossági kísérlete hátterében esetleg a megromlott családi élete áll.

Románia és Magyarország együtt rendezhetné meg a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságot – jelentette a hétfői román sajtó.

Az orosz élvonalban szereplő Ramenszkoje labdarúgócsapata leigazolta a Liberec kapusát, Antonín Kinskýt.

Az NHL legutóbbi játéknapján: Washington–Islanders 4:5, Chicago–New Jersey 2:2, Atlanta–Philadelphia 4:1 – a hazaiak első két gólját Petrovický lőtte, Anaheim–San Jose 1:2.

Az NBA-ben: Toronto–Orlando 93:104, Boston–Philadelphia 87:84, Detroit–Utah 96:75, Miami–Golden State 104:93, Sacramento–Portland 117:98, LA Lakers–Phoenix 107:101.

A BVSC vízilabdacsapatáé lett a 2003-as Magyar Szuper Kupa, miután a vasutasgárda 11:10-re verte az esélyesebbnek ítélt Honvéd együttesét (itt véd Gergely István).

Értesítjük sakkrajongóinkat, hogy szokásos pénteki rovatunkat az ünnepek miatt ezúttal a szombati számban közöljük.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?