SPORTHĺRADÓ

Magyar állampolgárságért folyamodik Leandro, a Ferencváros labdarúgócsapatának 20 éves brazil támadója, aki 1999 óta játszik Magyarországon, az FTC előtt az MTK Hungária, a Büki TK és a Haladás színeiben szerepelt.

Magyar állampolgárságért folyamodik Leandro, a Ferencváros labdarúgócsapatának 20 éves brazil támadója, aki 1999 óta játszik Magyarországon, az FTC előtt az MTK Hungária, a Büki TK és a Haladás színeiben szerepelt.

Az iraki válság, illetve a háborús veszély miatt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága elhalasztotta a 20 éven aluliak világbajnokságát. Az eredeti versenynaptár szerint a tornára március 25. és április 16. között került volna sor az Egyesült Arab Emírségekben. Szlovákia is az indulók között lett volna.

Premiership, 29. forduló: Manchester United–Leeds United 2:1, g.: Radebe (20. – öngól), Silvestre (79.), ill. Viduka (64.); Middlesbrough–Newcastle 1:0, g.: Geremi (62.). Az élmezőny: 1. Arsenal 63, 2. Manchester United 58.

Mandula Petra a szerb-montenegrói Jelena Jankovics legyőzésével bejutott a 2,1 millió dollár összdíjazású kaliforniai tenisztorna második fordulójába.

Huelva–Mallorca döntő lesz a labdarúgó Spanyol Kupában. Az elő-döntő visszavágóin: Osasuna–Huelva 2:2, összesítésben 2:4; Mallorca– La Coruna 1:1, összesítésben: 4:3.

Lékó Péter sötéttel is remizett a világranglista-vezető orosz Garri Kaszparovval, majd világossal ugyanígy végzett az ukrán Ponomarjovval a linaresi sakk szupertornán.

McGrady 48 ponttal vezette győzelemre az Orlandót a Milwukee ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. Eredmények: Orlando–Wilwaukee 111:99, LA Lakers–Indiana 97:95, Boston– New York 97:95, Cleveland–Atlanta 105:111, Toronto–Houston 95:97, Washington–LA Clippers 99:80, Memphis–Denver 96:86, Phoenix– Portland 98:92, Sacramento–Minnesota 96:95 – hossz. után, Utah–Seattle 94:83.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?