SPORTHĺRADÓ

Ha 2002-ben kerül sor az olimpiára, akkor Magyarország a nemzetek pontversenyében a 8. helyen végzett volna.
Február 22-én szavazásra hívja a lakosságot a 2010-es téli olimpia rendezési jogának elnyerésére kandidáló vancouveri szervezőbizottság.

Ha 2002-ben kerül sor az olimpiára, akkor Magyarország a nemzetek pontversenyében a 8. helyen végzett volna.

Február 22-én szavazásra hívja a lakosságot a 2010-es téli olimpia rendezési jogának elnyerésére kandidáló vancouveri szervezőbizottság. A kanadai város mellett Salzburg és a dél-koreai Pjongcsang van még versenyben. NOB.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: Indiana–Philadelphia 107:97, Toronto–Washington 82:95, Detroit–New Jersey 101:91, Sacramento–New Orleans 107:92, Los Angeles Lakers–Orlando 107:84.

Térdműtét miatt legalább hat hétig nem állhat csapata rendelkezésére Angel Angulo, az FC Valencia labdarúgója. A középpályás szombaton, a Villarreal ellen 2:0-ra megnyert bajnokin sérült meg.

A Bayern München labdarúgócsapatához igazolt Martin Demichelis, aRiver Plate védője. A 21 éves futballista négyéves szerződést írt alá a bajor sztárklubbal.

Elhagyja csapatát Haim Revivo, a török Fenerbahce izraeli labdarúgója. A válogatott középpályás szerző-dése májusig szólt, de többnyire csak a kispadon kapott helyet.

Sestriere-ben a horvát Ivica Kostelić nyerte (34,32) a kiütéses rendszerú férfi műlesikló VK-via-dalt. A 2. helyen az olasz Rocca (34,33), a harmadikon a norvég Karlsen (34,57) végzett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?