Slágermérkőzés Rómában

Pozsony. Nincs megállás a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ma és holnap a második szakasz negyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik.

Pozsony. Nincs megállás a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ma és holnap a második szakasz negyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik.

Az A-csoportban a két esélyes hazai pályán szerepel, a Manchester és a Bayern is az elmúlt héten csak döntetlenezett, úgy tűnik, a bajor csapat hullámvölgyben van, bár a Bundesliga legutóbbi fordulójában 6:0-ra lesöpörte a pályáról a Cottbust. Minden valószínűség szerint ma pályára lép a meggyógyult R. Kovac és P. Sergio. A Manchester United az utolsó másodpercekben mentette meg az egyik pontot Nantes-ban, amikor a holland Van Nistelrooy 11-esből egyenlített. A holland gólgyáros jelenleg kitűnő formában van, szombaton is az ő góljával nyertek a vörös ördögök.

Az A-csoport műsora (20.45): Manchester United–FC Nantes, Bayern München–Boavista Porto.

1. Manchester U. 3 1 2 0 5:2 5

2. Bayern 3 1 2 0 2:1 5

3. Boavista 3 1 1 1 1:3 4

4. Nantes 3 0 1 2 1:3 1

A másik csoportban a legérdekesebb párharcra valószínűleg Rómában kerül sor, ahol a Barcelona lép pályára. A két csapat múlt szerdai barcelonai összecsapásán a spanyolok csak a 82. percben tudtak egyenlíteni Kluivert góljával. A hét végi bajnoki fordulóban a rómaiak 1:0-ra nyertek a Perugia ellen, míg a Barcelona 2:0-ra kikapott Valenciában.

Ebben a csoportban áttekinthetetlen a helyzet, az utolsó Liverpool 3 ponttal van lemaradva a vezető Barcelona mögött. Mivel az angolok az elmúlt héten hazai pályán csak döntetlent értek el a Galatasaray ellen, Isztambulban igyekeznek majd behozni a hátrányukat. Nem lehetetlen, hiszen az angolok már többször megtréfálták a törököket saját pályájukon. A Liverpool nélkülözni kénytelen a kapus Dudekot és a középpályás Gerrardot, mindketten sérültek.

A B-csoport műsora (20.45): Galatasaray Istanbul–FC Liverpool, AS Roma–FC Barcelona.

1. Barcelona 3 1 2 0 6:4 5

2. Galatasaray 3 0 3 0 3:3 3

3. Roma 3 0 3 0 2:2 3

4. Liverpool 3 0 2 1 1:3 2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?