Schumi kettős ünnep előtt

Monte Carlo. Kettős ünneppel zárulhat Michael Schumacher számára a vasárnapi Monacói Nagydíj: 100. alkalommal versenyezhet Ferrarival, s győzelme a maranellói istálló 150. sikere lenne a Forma-1-ben. – Imádom a Monte-Carló-i versenyt.

Monte Carlo. Kettős ünneppel zárulhat Michael Schumacher számára a vasárnapi Monacói Nagydíj: 100. alkalommal versenyezhet Ferrarival, s győzelme a maranellói istálló 150. sikere lenne a Forma-1-ben. – Imádom a Monte-Carló-i versenyt. Rendkívül fárasztó, hogy különleges körülmények között kell bizonyítanunk, számos kanyarba például „vakon“ megyünk be – mondta a négyszeres világbajnok, aki nem titkolja: balesetveszélyesnek tartja a monacói pályát: – Évről-évre feltesszük magunknak a kérdést: miért vállaljuk a kockázatot? Egyre türelmetlenebbek vagyunk, de mindig visszatérünk. Ez csak egyike a 17 helyszínnek, ezért egyszer egy évben szembenézünk a veszélyekkel. Arra azonban vigyázunk, hogy értelmetlenül ne kockáztassunk. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?