Schumi a leggazdagabb

Berlin. Az elmúlt két évhez hasonlóan 2002-ben is a Forma–1 sztárja, Michael Schumacher kereste a legtöbb pénzt a sportvilág német kiválóságai közül.

Berlin. Az elmúlt két évhez hasonlóan 2002-ben is a Forma–1 sztárja, Michael Schumacher kereste a legtöbb pénzt a sportvilág német kiválóságai közül. A Ferrari ötszörös világbajnok pilótája hatalmas fölénnyel vezeti a „fizetési listát”: 50 millió eurós bevétele 35,5 millióval több, mint a mögötte második helyen következő Dirk Nowitzkinek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Dallas Mavericks sztárjának. A 15 „legjobb” között található a tenisz két legendás alakja, a már egyformán visszavonult Boris Becker és Steffi Graf is, míg a labdarúgást hatan képviselik.

A 15 legjobban kereső: 1. Michael Schumacher (Forma–1) 50 millió euro; 2. Dirk Nowitzki (kosárlabda) 14,5; 3. Ralf Schumacher (Forma–1) 14; 4. Boris Becker (tenisz) 12; 5. Bernhard Langer (golf) 10; 6. Sven Ottke (ökölvívás) 8; 7. Oliver Kahn (labdarúgás) 7; 8. Olaf Kölzig (jégkorong) 6; 9. Steffi Graf (tenisz) 5,5; 10. Michael Ballack (labdarúgás) és Ottmar Hitzfeld (labdarúgás) 5-5; 12. Rudi Völler (labdarúgás) 4; 13. Nick Heidfeld (Forma–1) 3; 14. Markus Babbel (labdarúgás) 2,9; 15. Mehmet Scholl (labdarúgás) 2,8.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?