Schmiedlová Venus ellen

<p>Párizs. Daniela Hantuchová és Karolína Schmiedlová győzött a francia nyílt teniszbajnokság első versenynapján. Lukáš Lacko a papírformának megfelelően simán kikapapott a negyedikként rangsorolt Roger Federertől.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Hantuchová 135 perc alatt három játszmában (2:6, 6:2, 6:4) nyert a szerb Jovana Jaksics ellen. A 31 éves szlovák teniszező a sorsdöntő szettben 3:4-ről fordított. A 31 esztendős Daniela három év után jutott a második fordulóba a Roland Garroson, ahol a hazai Claire Feuersteinnel találkozik. „Nagyon örülök a győzelemnek, mert Jovana nagyon jól játszott” – nyilatkozta Hantuchová.

Karolína Schmiedlová 158 perces nagy csatában 6:7, 6:3, 6:4-re legyőzte a kínai Cseng Csiét. A 19 éves kassai játékos az elvesztett első szett után feltámadt, és megérdemelten került a következő körbe, ahol a korábbi világelső, a Párizsban huszonkilencedikként rangsorolt amerikai Venus Williams vár rá.

Nagyon sima győzelemmel kezdett Roger Federer, 84 perc alatt 6:2, 6:4, 6:2-re verte Lukáš Lackót. A svájci világklasszis esélyt sem adott ellenfelének, a szlovák teniszezőnek bréklabdája sem volt a mérkőzésen. Federer végig rendkívül magabiztosan irányított adogatójátékaiban, szervagémjeinél Lacko mindössze kilenc pontot szerzett az egész meccsen. (TASR/SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?