Sapara: „A Videoton rendkívül fura csapat“

Szenc |

<p>Marek Saparát is meghívták a szlovák futballválogatott szeptemberi vb-selejtezőire, így kihasználtuk az alkalmat, és a Trabzonspor középpályását a Videotonnal vívott Európa Liga-selejtezőkről kérdeztük</p>

A 30 esztendős labdarúgó nincs jó véleménnyel a székesfehérváriakról, és keserű szájízzel beszélt a párharcról.

„Nagyon nehezen tettük túl magunkat azon, hogy nem jutottunk az Európa Liga csoportkörébe. Mert a Videoton rendkívül fura csapat. A Paulo Sousa által irányított székesfehérváriak egyáltalán nem is akartak futballozni. Csak beálltak sündisznóállásba, és várták, hogy mit fogunk csinálni. Azt hittük, odahaza valamivel támadóbb felfogásban fognak játszani, de tévedtünk. Ugyanazt a bunkerfocit alkalmazták vendéglátóként is. Ennyire defenzív csapat ellen talán még nem is játszottam. A magyar együttes nagy adag szerencsével úgy jutott a főtáblára, hogy a 210 perc alatt komoly helyzete sem volt“ -mondta Sapara.

A rutinos játékmester, aki a törökországi meccs egyik legjobbja volt, lapunknak elárulta, hogy a visszavágón miért csak a hosszabbítás hajrájában lépett pályára: „Az első találkozón megsérültem, ezért ki kellett hagynom az ezt követő bajnokit is. Félig gyógyultan érkeztem Székesfehérvárra, és Senol Günes vezetőedző kimondottan a tizenegyespárbaj miatt küldött a pályára. Be is lőttem a büntetőt, ám két társam hibázott, így elúszott a továbbjutás. Ha a trabzoni meccsen legalább egy lehetőséget kihasználunk, simán főtáblások vagyunk“ - fejezte be a török együttes szlovák légiósa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?