Rio Ferdinand a Manchesterbe

Leeds. Az angol újságok egybehangzó állítása szerint Rio Ferdinand elhagyja a Leeds United labdarúgócsapatát, s a Manchester Unitedben folytatja pályafutását. Az angol válogatott védőjének sorsa hetek óta a szigetországi sajtó első számú témája, s természetesen már számtalan találgatás látott napvilágot.

Leeds. Az angol újságok egybehangzó állítása szerint Rio Ferdinand elhagyja a Leeds United labdarúgócsapatát, s a Manchester Unitedben folytatja pályafutását. Az angol válogatott védőjének sorsa hetek óta a szigetországi sajtó első számú témája, s természetesen már számtalan találgatás látott napvilágot. Rövid ideig, főleg az új vezetőedző, Terry Venables érkezése után még a Leeds is reménykedett, de nem tud versenyezni a világ leggazdagabb klubjának ajánlatával. Ferdinandért legalább 30 millió fontot fizet a Manchester United, s a 23 éves játékos heti 60 ezret kereshet. A klasszis korábbi együttesénél 35 ezret kapott. Rio Ferdinandot 2000 novemberében 18 millió fontért engedte el a West Ham United, s ő gyorsan a Leeds egyik legjobbjává vált. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?