Remekül finiseltek a nagymácsédiak

Nagymácsédi elsőség került a krónikába az idősebb diákcsapatok (U15) tizenkettedik terembajnokságán, melyen a területi bajnokságban játszó nyolc együttes csatázott a Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért.Galánta.

Nagymácsédi elsőség került a krónikába az idősebb diákcsapatok (U15) tizenkettedik terembajnokságán, melyen a területi bajnokságban játszó nyolc együttes csatázott a Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért.

Galánta. A címvédő diószegiek a csoportban lejátszott három összecsapáson húsz találatot szereztek, a későbbi győztest is két vállra fektették. Meglepetésre a torna gólkirályát, Márió Šipošt felvonultató kollektíva az elődöntőben gólképtelen volt, ezúttal a harmadik helyen zárt.

„Tavaly csak tizenhárom percig tartott egy meccs, idén a találkozók játékidejét tizenöt percre növeltük. Az elődöntőbe a csoportok két-két legjobbja került. Az elődöntőt megelőzően a csoportok harmadik helyezettje a másik csoport negyedik helyezettével keresztbejátszással döntött arról, hogy a helyosztókon mely pozícióért mérkőzhet. Lebonyolítási rendszerünknek köszönhetően mindegyik résztvevő öt párharcot játszott a színvonalas, gólokban bővelkedő erőpróbánkon” – ecsetelte a torna érdekességeit Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának az elnöke.

A helyosztókon egy játék nélküli győzelem is a tornakrónikába került. „Sajnos, a végére a tallósiaknak már nem maradt elég hadba fogható játékosuk. Történt ugyanis, hogy a gyerekeket szállító szülők egyéb elfoglaltságuk miatt idő előtt távoztak a helyszínről, így a nádszegiek játék nélkül végeztek a 7. helyen” – tájékoztatott a végeredményt befolyásoló esetről a tisztségviselő.

A diószegieket verő nagyfödémesi diákok nem tudták megismételni ificsapatuk idei elsőségét, a fináléban ugyanis képtelenek voltak lépést tartani a remekül finiselő nagymácsédiakkal, akiknek a torna kicsúcsosodását jelentő párharcokra is maradt puskaporuk jócskán. Az elődöntőben 6:1, a döntőben pedig 8:1 arányban diadalmaskodtak.

A szervezők a győztest serleggel, a torna legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét különdíjjal jutalmazták.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?