Rejtélyes vírus rabja

Prága. Pavel Nedvěd vérében eddig ismeretlen vírus vagy bacilus bolyong. A cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya emiatt nem is játszhatott a szombati, olaszok elleni előkészületi meccsen. Még a keret találkájára sem érkezett meg a Juventus csillaga. Diagnosztikai vizsgálaton Olaszországban maradt.

Prága. Pavel Nedvěd vérében eddig ismeretlen vírus vagy bacilus bolyong. A cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya emiatt nem is játszhatott a szombati, olaszok elleni előkészületi meccsen. Még a keret találkájára sem érkezett meg a Juventus csillaga. Diagnosztikai vizsgálaton Olaszországban maradt. „Komoly egészségi gondjai vannak, nem migrén, mint olvastam valahol” – hangsúlyozta Karel Brückner, a cseh válogatott szakvezetője. „Már néhány hete kínoz valamilyen betegség. Az orvosok már az Udine elleni utolsó bajnokira se akartak pályára engedni. De meggyőztem őket. Azzal érveltem, hogy úgyis véget ér az idény” – nyilatkozta a játékos nemrég a cseh Sport napilapnak. Betegsége miatt aztán kihagyta a Parma elleni kupadöntőt. „Gyengének érzem magam, folyton fulladok” – ismerte be Nedvěd, aki erős fejfájdalmakra is panaszkodott. A cseh éljátékos jelenleg általános kivizsgáláson van a Bolzano melletti Merano klinikáján. „Családjával tartózkodik az orvosok között. Új menedzserem, Raiola is velük van. A legfrissebb értesüléseim szerint alábbhagyott a fejfájása, vérképe javul. Alaposan megvizsgálják, hogy megtalálják, mi okozta a baját. Mivel korábban lézeres szemműtéten esett át, így látószervét is alaposan átnézték. Nem találtak semmilyen rendellenességet” – részletezte az esetet Zděnek Nehoda, Nedvěd játékosügynöke, aki derűlátóan nyilatkozott a Juventus csillagának jövő-jéről. Nem hiszi, hogy hosszabb ideig nem láthatjuk majd a futballpályákon: „Remélem, drámai fordulatok nélkül meggyógyul. Meranóból még Torinóba utazik – újabb vizsgálatokra – , aztán pedig szabadságra megy. Az orvosok megegyeztek a Juventus vezetőivel, hogy Nedvěd hat-nyolc hétig pihenőt kapjon.” (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?