Pódafai és nádszegi siker Pápán

<p>Az U11-es korosztályban a pódafaiak a nádszegiek előtt, az U15-ösöknél a nádszegiek a nagyabonyiak előtt végeztek az élen a II. Biopulse PELC Kupa nemzetközi diákfocitornán.</p>

A határokon átívelő sportbarátság jegyében előbb tavaly ősszel Nádszegen, idén tavaszszal pedig Pápán zajlott nemzetközi korosztályos focitorna, melyen a csallóközi és a mátyusföldi fiatalok a Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) csapataival vetélkedtek a győzelemért. Mivel időközben már elkezdődött a bajnokság tavaszi idénye, ezért a nádszegi tornával ellentétben a második felvonáson a somorjai STK együtteseit a nagyabonyiak és a pódafaiak helyettesítették. A pápai sportcsarnokban megrendezett teremtornán az U11-es és az U15-ös korosztályban az együttesek körmérkőzéses rendszerben csatáztak a trófeákért, mindkét korcsoportban vendégsiker került a krónikába. „A fiatalabb diákok mezőnyében a pódafai focistapalánták végeztek az élen, a fiatalabb ifiknél pedig a mieink szereztek elsőséget. Tegyük hozzá: a vendéglátók improvizáltak, ugyanis a bajnoki pontvadászatban érdekelt csapataik játékosait egy-két évvel fiatalabb társaik helyettesítették. Ahogy azonban pápai kollégám, Radó Tamás is hangsúlyozta, a nemzetközi erőpróbán az örömfoci dominált, a sportbaráti kapcsolatok ápolása, elmélyítése, szakmai tapasztalatok cseréje volt a cél” – nyilatkozta lapunknak a rendezvényt értékelve Navrátil Károly, az U15-ös korosztályban győztes nádszegi fiatalok edzője. „A gyerekeket szüleik is elkísérték, buzdították a megmérettetésen, melynek természetesen lesz folytatása. A kupákat és az érmeket Grőber Attila, a PELC elnöke adta át a gyerekeknek, akiknek a folytatásban a vendéglátók további vonzó programmal kedveskedtek. Az eredményhirdetés után közös ebéden vettek részt, majd ellátogattak a Várkertfürdőbe, s a torna stílszerűen a Lombard Pápa – Nyíregyháza NB I-es bajnoki találkozót megtekintésével ért véget” – ecsetelte a torna második részének lefolyását Gálffy Tibor, a rendezvény egyik ötletgazdája és támogatója.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?