Otthon elsők a losonciak

ÁBEL GÁBORLosonc. Idén újra az ötletgazda Losonci Területi Labdarúgó-szövetség vállalta a házigazda szerepét, és az Aréna városi sportcsarnokban megrendezte hat járás teremtornáját.

ÁBEL GÁBOR

Losonc. Idén újra az ötletgazda Losonci Területi Labdarúgó-szövetség vállalta a házigazda szerepét, és az Aréna városi sportcsarnokban megrendezte hat járás teremtornáját. A győztes vendéglátókon kívül a nagykürtösiek, a rimaszombatiak, a zólyomiak, a besztercebányaiak és a garamszentkeresztiek indítottak csapatot.

Már a körmérkőzéseken érződött, hogy a játékosok komolyan veszik az összecsapásokat, érdekes pillanatokat és látványos gólokat lehetett látni. „A döntő a torna igazi kicsúcsosodása volt. A besztercebányaiaknál ismert játékosok – Dikacz Norbert, Dušan Tóth, Rastislav Kollár és Radovan Galát – léptek pályára. A mieink végig a kezükben tartották a meccset, Fehérvári Attila a felső sarokba csavart első gólja meghozta játékosaink bizalmát, és a kellemetlen sérülést szenvedett Štefan Póch kiválása sem törte meg lendületünket. A 3:0-s győzelem önmagáért beszél” – tájékoztatott Štefan Pastorek, a Losonci Területi Labdarúgó-szövetség titkára.

Kitűnő teljesítményt nyújtott Mics Richárd, a nagykürtösi területi bajnokság I. osztályában éllovas ipolybalogiak kapusa, aki főleg a harmadik helyért vívott találkozón mutatott pazar védéseivel érdemelte ki a legjobb hálóőrnek járó díjat.

Nyolc esztendővel ezelőtt a losonciak találták ki, hogy hat járás válogatottjának részvételével évente teremfocitornát rendeznek a nógrádi városban. Később ez a sorozat a kékkői sportcsarnokban folytatódott, és a szervezői teendőket más járások vállalták magukra. Idén újra Losonc volt a házigazda.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?