Nesta a távozását fontolgatja

Róma. Alessandro Nesta, a Lazio labdarúgócsapatának védője kijelentette, hogy hamarosan eljöhet az idő, amikor távozik a római klubtól. „Tudom, engem tartanak a leghűségesebb Lazio-játékosnak – mondta a világ egyik legjobb hátvédjének tartott futballista. – Minden évben megkeresett egy-két csapat.

Róma. Alessandro Nesta, a Lazio labdarúgócsapatának védője kijelentette, hogy hamarosan eljöhet az idő, amikor távozik a római klubtól. „Tudom, engem tartanak a leghűségesebb Lazio-játékosnak – mondta a világ egyik legjobb hátvédjének tartott futballista. – Minden évben megkeresett egy-két csapat. Hol azt rebesgették, hogy Madridba igazolok, máskor meg a Milannal hoztak össze, de én mindig nemet mondtam. Most viszont változott a helyzet: nem ígérhetek örök hűséget. Ha már túlságosan sok kudarc ér, jobb távozni.” Nesta, aki térdsérülése miatt egy hónapig nem játszott, vasárnap az AC Parma otthonában lép pályára. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?