Németh Szili ma az Old Traffordon

Middlesbrough/Pozsony. Hétközi fordulóval folytatódik az angol Premier League. A Middlesbrough-nak, soraiban Németh Szilárddal, az Old Traffordon a Manchester United ellen kell bizonyítania.

Middlesbrough/Pozsony. Hétközi fordulóval folytatódik az angol Premier League. A Middlesbrough-nak, soraiban Németh Szilárddal, az Old Traffordon a Manchester United ellen kell bizonyítania. „Steve McClaren edző csak a mérkőzés napján dönt arról, hogy ki kap játéklehetőséget, ezért még én sem tudom, hogy ott leszek-e a kezdőcsapatban” – nyilatkozta tegnap lapunknak Németh Szilárd, aki szombaton a Blackburn ellen a 66. percben lépett pályára, a spanyol Gaizka Mendietát váltva. „Már annak is örültem, hogy végre játszhattam, mert az előző négy meccsen minden különösebb indok nélkül mellőzött a tréner, holott azt megelőzően nem futballoztam rosszul, a Fulhamnek gólt lőttem, a Leicester elleni meccsen gólpasszt adtam” – vallja Szili, aki tavaly a Manchester Unitednek is betalált.

A két csapat idei találkozóját a „vörös ördögök” nyerték 1:0-ra, Alex Ferguson edző védencei akkor a hátvéd Mills öngóljának köszönhették a győzelmet. „A tizenharmadik helyen állunk a tabellán, de olyan szoros a bajnokság, hogy amelyik gárda 2-3 meccset nyer zsinórban, felzárkózhat a három élcsapat, az Arsenal, a Manchester United és a Chelsea mögé. Mi sem mondtunk még le az UEFA Kupáról, éppen ezért nem ismétlődhetnek meg olyan jelenetek, mint a legutóbbi, Blackburn elleni mecscsünkön, amikor négyszer is egy az egyben vezethettük a kapusra a labdát, de még a legordítóbb ziccerek is kimaradtak. Végül pedig egy szerencsétlen góllal – a Blackburn egyetlen lövése után – kikaptunk. Bosszantó meccs volt.”

Premier League, 25. forduló, mai műsor: Portsmouth–Chelsea (a GalaxieSport élőben közvetíti), Manchester Utd.–Middlesbrough, Fulham–Aston Villa, Birmingham– Everton, Charlton–Tottenham, Liverpool–Man. City, Blackburn– Newcastle. A tegnapi mérkőzések lapzártánk után értek véget. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?