Negyedi baki

<p>A nyugat-szlovákiai III. labdarúgóliga Duna-parti nyitómeccsén a bajnokesélyes negyediek a kezdést követően magukhoz ragadták ugyan a kezdeményezést, Jedinák már a 2. percben csupán centiméterekkel gurította a labdát a bal kapufa mellé.</p>

A nyugat-szlovákiai III. labdarúgóliga Duna-parti nyitómeccsén a bajnokesélyes negyediek a kezdést követően magukhoz ragadták ugyan a kezdeményezést, Jedinák már a 2. percben csupán centiméterekkel gurította a labdát a bal kapufa mellé. A félidő felénél Filip mesterien indította Rožníkot, aki a kapust is kicselezve a higgadtan a hálóba gurított. A 27. percben Beták is előre merészkedett, a hazai védelem csak üggyel-bajjal hárított. Ezután a hazaiak percei következtek. Először Varga gyatra megoldást választott, majd hatalmas bombát zúdított Košovan kapujára, melyet a vendégek rutinos hálóőre nagy bravúrral hárított. A negyediek jó képességű kapusa a 34. percben kiütötte Urbán szabadrúgását, de Gavroň a hálóba pofozta a labdát. Nem sokkal a szünetet jelző játékvezetői sípszó előtt Baka a bal alsó sarokbacélzott. A pihenő után Filip a tisztán álló Kalmárhoz továbbított, Németh azonban lábbal mentett. Az ellentámadás során Varga bombája süvített el a kapu mellett. A 80. percben Filip szabadrúgása Németh ölében landolt. A végjátékban Paštiak egyenlíthetett volna, ám baj volt az irányzékkal. Az idénynyitón a zömmel fiatalok alkotta házigazdák harciasságukkal, szemfülességükkel örvendeztetté kmeg drukkereiket, a tapasztaltabb negyediek viszont kihagyott ziccereikkel keserítették el szép számú szurkoló táborukat.

ŠTÚROVO–NEDED2:1(2:1),g.: Gavroň (34..), Baka (43.), ill. Rožník (22). Sárga lap: Vavrík, Góra, ill. Čenteš, Paštiak. Játékvezető: Mizerák,300néző.
ŠTÚROVO: Németh–Vavrík, Urbán, Saláta, Baka, Gavroň (90. Ármai), Góra (64. Ivanics), Hevesi, Tácsik (71. Danislav), Varga, Molnár. NEDED: Košovan–Beták, Ballabás, Heriban, Ambrus (56. Vlčan), Čenteš (50. Kalmár L.), Rožník, Varga, Filip, Jedinák, Paštiak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?