Nagyabonyban mindenki játszhat

Nagyabony/Jányok. A dunaszerdahelyi területi bajnokság hét végi fordulójában csupán a nagyabonyiak és a jányokiak párharcára kerül sor ma. „Kevesen vagyunk. Foghíjas játékoskeretünket napjainkban mindössze tizenkét futballista alkotja. Aki eljön, az biztosan szóhoz is jut a találkozón.

Nagyabony/Jányok. A dunaszerdahelyi területi bajnokság hét végi fordulójában csupán a nagyabonyiak és a jányokiak párharcára kerül sor ma. „Kevesen vagyunk. Foghíjas játékoskeretünket napjainkban mindössze tizenkét futballista alkotja. Aki eljön, az biztosan szóhoz is jut a találkozón. Szerencsére sérülés vagy lapok miatt senki sem szorul kényszerpihenőre. Azt viszont még nem tudom, hogy Klempa Szilárd, akit vállalkozásai leterhelnek, rendelkezésünkre áll-e ma délután – hangzott id. Stojka János, a hazaiak játékosedzőjének helyzetjelentése. A várhatóan tikkasztó hőségben zajló párharc végeredményének alakulásában a labdarúgók erőállopota döntő tényezőnek bizonyulhat. – Munkahelyi elfoglaltsága miatt védenceim zöme nem látogatja az edzéseket” – mutatott rá a problémára a rutinos tréner.

A sorozatban hét bajnoki találkozón veretlen jányokiak pontokért utaznak ellenfelük otthonába. „Bennünket elsősorban a széria megnyújtása motivál. A fiúknak célprémiumot ígértem arra az esetre, ha a hátralévő két meccsünkön sem kerül vereség a jegyzőkönyvbe. Ezáltal a tabellán is előrébb kerülhetnénk. A legerősebb összeállításban lépünk pályára” – fogalmazott Zsigó Zoltán, a vendégek játékosedzője. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

9. Janíky 28 11 6 11 47:44 39

11. V. Blahovo 28 10 6 12 54:59 36

Őszi eredmény

Janíky–Veľké Blahovo 2:2 (0:2). Gólszerzők: Hurtony, Filkász, ill. Fekete Árpád 2.

Tippünk

Az összecsapás végén 1:1-es eredmény kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?