Milliós büntetések

Budapest. Ahogy a klubvezetők ígérték, nem maradt következmény nélkül a Kispest–Honvéd labdarúgóinak a hét végén hazai pályán a Győrtől elszenvedett 4:1-es veresége.

Budapest. Ahogy a klubvezetők ígérték, nem maradt következmény nélkül a Kispest–Honvéd labdarúgóinak a hét végén hazai pályán a Győrtől elszenvedett 4:1-es veresége. A hétfő délutáni edzés előtt Koncz László, a csapat egyik tulajdonosa az öltözőben közölte a játékosokkal, hogy több millió forintos büntetést szabtak ki a lélektelen játék miatt. A játékosok csak azt kérték, hogy legalább az albérleti hozzájárulásukat kapják meg az egyesülettől.

Koncz László elmondta, a téli edzőmérkőzéseken a csapat olyan teljesítményt nyújtott, hogy az első hatba kerülésről álmodoztak. Az eddig lejátszott tavaszi fordulókban viszont egyedül a Vasas ellen produkáltak olyan játékot, amilyet a vezetők elvárnak a játékosoktól. „Senki sem mondja Kispesten, hogy nem lehet kikapni, de ha lélektelenül lődörögnek a pályán, akkor becsapják edzőjüket, vezetőiket és a szurkolókat is”-tette hozzá a tulajdonos.

Koncz László reméli, hogy már a következő, az MTK elleni mérkőzésen érezhető lesz a dorgálás hatása, és a korábbiakkal ellentétben egy lelkesen, odaadóan futballozó Honvédot láthat a közönség. A tulajdonosok nevében nyilatkozó üzletember azt is elmondta, hogy méltányolták a futballisták kérését, és az albérleti hozzájárulásokat kifizetik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?