MESTERMÉRLEG

SUPKA ATTILA (Honvéd): „Ellenfelünk vaktában rugdosta előre a labdákat, ebből próbált helyzeteket kialakítani. Akkora mezőnyfölényben voltunk, hogy felbillent a pálya, de saját magunknak tettük nehézzé a meccset.

SUPKA ATTILA (Honvéd): „Ellenfelünk vaktában rugdosta előre a labdákat, ebből próbált helyzeteket kialakítani. Akkora mezőnyfölényben voltunk, hogy felbillent a pálya, de saját magunknak tettük nehézzé a meccset.”

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Tudatosan készültünk arra, hogy a középpályán létszámfölényt alakítsunk ki, és a megszerzett labdákból kontrákat vezessünk. Veszélyes ellentámadásaink miatt úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk.”

VÉGH TIBOR (Sopron): „Jól kezdtük a találkozót, de a vendégek a semmiből gólt szereztek. Ez visszavetette a csapatot, és hiába támadtunk állandóan, nem tudtunk gólt rúgni. Még mindig érzem a fiúkon a görcsösséget, ami az elmúlt hetek eseményei után talán érthető.”

VÁGÓ ATTILA (DVTK): „Érdekesnek ígérkezett a mérkőzés. A Diósgyőrnél és a Sopronnál történt előzetes események ellenére mi győzni jöttünk, jól is kezdtünk, gólt szereztünk, utána több ziccert is kihagytunk. A második félidőben kivédtük a hazaiak minden támadását. Úgy érzem, az eddig mutatott eredménynél sokkal jobb csapatom van, és bízom benne, hogy megkezdjük a felzárkózást.”

ACZÉL ZOLTÁN (REAC): „Gratulálok a Lokinak. A kiállításig partiban voltunk a Debrecennel. Nem szeretnék véleményt formálni, amíg nem néztem meg a felvételt, de azt mondták, hogy az első félidőben meg nem adott gólunk szabályos volt. A kiállítás után szétestünk.”

MIROSLAV BERÁNEK (DVSC): „Jól játszottunk, értékesítettük a helyzeteinket, az volt az egyedüli baj, hogy az első félidőben csak egy lehetőségünket váltottuk gólra.”

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Egy potyagóllal hátrányba kerültünk, ami megzavart minket, ezt követően a zalaiak kontrajátékra rendezkedtek be, szerencsére kihagyták helyzeteiket. A második játékrészben a közönség biztatásának hatására megtáltosodtunk, és fordítani tudtunk.”

SZLAVKO PETROVICS (ZTE): „Igazolódott a futball örök törvénye: a kimaradt helyzeteket az ellenfél gólokkal bünteti.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „Három–egy után is uraltuk a játékot, de, sajnos, a ma elvesztett két pont a végelszámolásnál nagyon fog hiányozni.”

GELLEI IMRE (Paks): „Bár bevallom, ma a Győr jobban játszott, mi kockáztattunk a végén, s ez bejött. ĺgy győzelemmel felérő döntetlent értünk el.”

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Ma kellemes ellenfelünk volt, valószínűleg ilyen csapattal már nem fogunk találkozni. Saját magunk rontottuk el a meccset, legalább három góllal kellett volna nyernünk.”

BOTOS ANTAL (Siófok): „Nem mertek felszabadultan focizni a fiúk, görcsös volt az egész csapat. A mérkőzés előtt azt kértem a játékosoktól, ne értem, hanem a csapatért, illetve önmagukért játsszanak.”

MARIJAN VLAK (Fehérvár): „Tisztelet és becsület a játékosaimnak, hogy vállalták az Újpest elleni mérkőzést. Anarchia az, ami itt történik Fehérvárott!”

URBÁNYI ISTVÁN (Újpest): „Nekünk is voltak problémáink, de ezt nem hangoztattuk. Örülök, hogy győztünk, ami a helyzeteink alapján megérdemelt.” (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?